Joyce Bosch

Thaise Yoga Massage

door Joyce Bosch

De kunst van het geven en ontvangen vanuit het hart. In deze workshop leer je de basistechnieken terwijl je voor je zelf en de ander zorgt. Thaise yoga massage is een meditatie die je beweegt en een mooie dans tussen gever en ontvanger.

Tijdens deze workshop maak je kennis met de traditionele Thaise yogamassage, zodat jij straks zelfstandig met deze ontspannende massage aan de slag kunt. Je leert op een speelse manier te masseren met duimen, vingers, handpalmen, ellebogen, voeten en knieën. Daarnaast ontdek je welke yogastrekkingen je allemaal in de massage kunt toepassen.

Zaterdag 27 juli 19:30-21:00 uur

Let’s Kick – Start our Life Force Energy – Psoas Release Exercises (PRE)

Geef je lichaam Lichtheid, Lucht en Ruimte 

door Joyce Bosch

Leer technieken om meer lucht en ruimte in je lichaam te creëren (bekkengebied) doordat je lijf opgebouwde spanning los trillt.

Door 8 eenvoudige oefeningen zet je je Psoas-spier onder spanning en kun je in contact komen met je fysieke, emotionele en energetische lichaam. Als vanzelf zal jouw lijf dan vastgezette of opgehoopte en opgeslagen trauma’s of stress op een natuurlijke manier los laten en trillen.

Het directe resultaat is meer innerlijke rust, kalmte en vrij stromende levensenergie. Je zult je wakker voelen zodat je je dag fris van start kunt gaan.

Doe mee en laat je levensenergie  weer vrij stromen ♥

Zaterdag 27 juli 8:00-9:00 uur (alleen toegankelijk in combinatie met een overnachting)