Kamperen, maar dan anders

Kamperen, maar dan anders

Vorige week vrijdag werd bekend dat er aangescherpte regels kwamen voor evenementen en festivals. De persconferentie heeft erin gehakt bij ons, maar zorgde er ook voor dat we verder gingen denken. Focussen op dingen die wel mogelijk zijn. Een van deze mogelijkheden is het kamperen. Dit jaar is het kamperen mogelijk, maar dan wel op een andere manier dan dat je gewend bent.

We zijn in overleg met de gemeente Zeewolde om te kijken wat mogelijk is. Duidelijk is dat in plaats van meerdaagse evenementen die we gepland hadden deze zomer er iets anders uit gaat zien. In plaats van de meerdaagse evenementen komen er een aantal geplaceerde dag evenementen voor in de plaats.

Wat houdt dit in?

Kamperen, maar dan anders. Anders omdat je niet kan kamperen op het door ons geliefde Erkemederstrand. Dat is natuurlijk erg jammer! We hebben een passende vervanging gevonden op de camping Scoutinglandgoed Zeewolde. Deze camping bevindt zich op steenworp afstand van ons festivalterrein.

Geplaceerd, laten we het daar even over hebben. Dit houdt in dat je met het gezelschap waarmee je komt een eigen tafeltje krijgt en deze gedurende de hele dag tot je beschikking staat.

Vooraf reserveren

Net zoals bij de sportschool zijn de workshops van te voren te boeken via een speciale app. No worries: mocht blijken dat een workshop snel volgeboekt is, dan plannen we deze meer dan eens in! Zo zijn we dan ook wel weer.

Dat is hoe de plannen er voor nu uitzien. Verdere uitwerking volgt de komende dagen.

Weekenders

Heb je een weekender geboekt voor Healing Garden Festival? Dan nemen we volgende week contact met je op, hoe we een en ander gaan regelen. Nu de outlines staan, kunnen we de nadere details in gaan vullen. Daarvoor vragen we nog even geduld. We werken er echt hard aan om je alsnog een onvergetelijke Summer of Healing Garden aan te bieden.

We houden je op de hoogte via de socials en natuurlijk via de website. Via onze nieuwsbrieven blijf je natuurlijk ook gewoon op de hoogte van alles.