Kom je met
je eigen tent?

Een echte die-hard Healing Gardener komt natuurlijk het hele weekend gezellig bij ons kamperen op onze natuurcamping. Kampeerders hebben een streepje voor en kunnen meedoen aan ons ochtendprogramma met extra activiteiten.

Leuk nieuwtje voor families met kleine kinderen en rustminnende festivalgangers: dit jaar hebben we extra kampeerplaatsen voor tenten wat verder weg van de muziek aan de rand van het festivalterrein. Er is geen stroom op de camping – vergeet je je battery pack niet als je je telefoon wil opladen?

Campers &
Caravans

Voor campers en caravans hebben we een gezellig plekje ingericht tegen de bosrand op loopafstand van het festival terrein.

Net zoals voorgaande jaren blijft het een natuurcamping, dus zonder voorzieningen. Lees: geen stromend water en elektra. Maar dat waren jullie al van ons gewend, toch? 

Voor wie graag wat extra luxe wil, zijn camperplaatsen beschikbaar op de camping van het Erkemederstrand, 2 km verderop.

Er gelden wel wat regels op de camping

Voor als je geen zin hebt
om je eigen tent op te zetten.

Voor alle niet-zo-kampeerders die er tijdens Summer of Healing Garden toch graag een heel weekend bij willen zijn, hebben we goed nieuws! Dit jaar kun je via Rent and Camp een superleuke 1-, of 2 persoons tipi of een Sahara-tent voor 3 tot 8 personen boeken.

De tipi’s komen compleet met matras, dekbed en kussen – hoe luxe! Vergeet het gesjouw met kampeerspullen en laat het over aan het team van Rent and Camp.

Dit wil je! Als je het contactformulier invult, gaat team Rent and Camp direct voor je aan de slag met een op maat gemaakte offerte.

Het enige wat je daarna nog te doen staat is een kaartje te regelen!

Laat je gegevens achter

Rent and Camp neemt zo snel mogelijk contact met je op om afspraken met je te maken voor je tent of tipi!

RendAndCamp