fbpx

Klankschaal ontdekkingsreis

Het is een drukke wereld. Niet alleen voor volwassenen. Ook voor kinderen is het soms allemaal erg druk en veel. Speciaal daarom is er de klankschaal ontdekkingsreis. Deze workshop is onderdeel van het Kids Paradise tijdens Healing Garden Festival.

Druk

De ontdekkingsreis voor kinderen wordt gegeven door Emma Beumer. Emma is in het dagelijks leven lerares en geeft daarnaast klankschaalworkshops, reiki en kinderyoga. Ze weet dus hoe het is voor kinderen en hoe het dagelijks leven eruitziet. Van jongs af aan hebben ook zij het druk. Zowel op school als tijdens hun vrije tijd wordt er veel verwacht. Dan is er ook nog het punt van het presteren.

Ga je mee op ontdekkingsreis met Emma? We beginnen de dag met klank en beweging. Luisteren naar klankschalen, bewegen met de klanken en luisteren naar en bewegen met een verhaal. Vanzelfsprekend mag iedereen zelf ook de klankschalen doen klinken!

Klankschaal

Mocht je nog niet bekend zijn met een klankschaal, dan een korte uitleg.

Klankschalen zijn van oorsprong afkomstig uit Tibet en hebben een nauwe relatie met het Boeddhisme. Officieel gaat het hier om een muziekinstrument, dat oorspronkelijk bestond uit een legering van verschillende metalen zoals koper, goud en zilver. De omvang, wanddikte en samenstelling kan van elkaar verschillen. Iedere klankschaal heeft een eigen karakter, toon en kleur.

Klankschaal ontdekkingsreis
De klankschaal ontdekkingsreis.

Interesse om deel te nemen?

Heb je al kaarten, dan hoef je alleen nog maar het programma af te wachten! Je leest meer over het programma via deze pagina.

Heb je nog geen kaarten gekocht voor Healing Garden Festival 2021, dan verwijzen we je graag naar deze pagina voor meer informatie.

 

Dan nog even dit...

We hebben onze festivals aangepast op basis van de maatregelen. Dit heeft ervoor gezorgd dat bepaalde zaken gewijzigd zijn.