Last Minute FAQ's

Last Minute FAQ's

De afgelopen dagen – je hebt het al kunnen zien op social media – zijn er veel vragen binnengekomen over de dagfestivals die we organiseren tijdens The Summer of Healing Garden. We hebben een aantal antwoorden op vragen die jullie stelden opgenomen in deze Last Minute FAQ’s.

Geen antwoord

Misschien heb je het idee dat je geen antwoord krijg op je vraag of vragen. Hierin kunnen we je geruststellen, we maken een onderscheid in het soort vragen die binnenkomen en maken op basis hiervan een selectie. Alle vragen die betrekking hebben op restitutie worden op een later tijdstip behandelt. 

Wanneer je andere vragen hebt, dan doen we ons best om je snel van een antwoord te voorzien. De voorkeur voor de communicatie heeft e-mail, zodat de gegevens op een goede manier opgeslagen worden. Het contactformulier is onderaan de pagina te vinden. 

Gaan onze evenementen door?

Zeker! De evenementen gaan door, zij het in aangepaste vorm. De meerdaagse festivals zijn omgezet naar een reeks van dagfestivals. 

Hoe zet ik mijn tickets om?

Hiervoor hoef je geen extra handelingen te verrichten. Hoewel we het begrijpen dat je kenbaar wilt maken dat je in een eerder stadium weekenders hebt gekocht, hoeft dit niet. Dat regelen we allemaal wanneer je aankomt. 

Zijn er extra kosten verbonden aan deze omzetting?

Nee, hierin willen we je graag geruststellen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze omzetting van tickets. Wel is het zo dat de kampeertickets zoals je die eerder hebt geboekt in de veronderstelling niet meer geldig zijn. Dit houdt in dat je kaarten omgezet kunnen worden in consumptiebonnen of je deze tickets kunt doneren aan Stichting Healing Garden. 

Ik wil gebruik maken van Mix & Match, hoe regel ik dit?

Mix & Match zorgt ervoor dat je dankzij een weekender gewoon terecht kunt op een ander festival dan waarvoor je de dag van aankomst langskomt. Bijvoorbeeld: je gaat naar DanceDays en wil toch graag YogaDays bezoeken. Je regelt dit met een van onze vrijwilligers bij de entree. 

Het is me niet helemaal duidelijk hoe het zit met het kamperen!

Geen zorgen, geen zorgen! Er zijn twee kampeerlocaties beschikbaar. Afhankelijk van je kampeermiddel (tent, caravan of camper dus) en of je een hond mee wilt brengen kun je terecht op een van de twee locaties. 

Welke locaties zijn beschikbaar?

Waarom is er geen kampeerplaats direct naast het festivalterrein beschikbaar?

We zijn heel goed op de hoogte van de aanpak van sommige andere, gelijkwaardige, festivals. Deze worden georganiseerd op campings. De vraag is dan ook waarom dit bij ons niet kan. Dit heeft alles te maken met de afgegeven vergunning. 

De vergunning zoals deze verleend is door gemeente Zeewolde is afgegeven voor het organiseren van geplaceerde dagfestivals op een recreatieterrein. Zonder een kampeerterrein. Vandaar dat we op zoek moesten gaan naar een gepaste oplossing voor iedereen die meer dan een dagfestival bij wilde wonen. 

Hoe reserveer ik een kampeerplaats?

Voor het reserveren van een kampeerplaats op Scoutinglandgoed Zeewolde boek je een kampeerticket via de Healing Garden App. Dit is een web based app, waarvoor je geen software of app hoef te installeren. 

Het reserveren van een ticket op Camping Erkemederstrand is mogelijk via info@erkemederstrand.nl ovv. Healing Garden. Dit doe je dus zelf, niet via de app

Hoe bereik ik het festivalterrein?

We hebben een uitgebreide routebeschrijving beschikbaar voor je via deze pagina

Hoe zit het met openbaarvervoer?

Het dichtstbijzijnde station is Nijkerk. Vanaf het station neem je buslijn 142 naar Harderwijk. Je stapt dan uit bij de halte Nijkerkersluis Zeewolde. Het is dan nog dertig minuten lopen naar het festivalterrein. Vanwege de kleinschaligheid van onze festivals is het helaas niet mogelijk om pendelbussen in te zetten. 

Hoe laat beginnen de festivals?

Alle festivals beginnen op een aangepaste tijd: 10:00 uur ’s ochtends. 

Hoe laat eindigen de festivals?

Alle festivals eindigen op een aangepaste tijd: 22:00 uur ’s avonds.

Waar is de Healing Garden App te vinden?

Het klopt dat je de Healing Garden App in geen van de appstores kunt terugvinden. Dit is een web based app en te bereiken via https://healinggarden.app. 

Ben ik verplicht de app te gebruiken?

Nee. Het is natuurlijk voor jezelf en voor ons erg makkelijk. Reserveren doe je snel en simpel via de app. Je kunt ook doorgeven aan een van de vrijwilligers van ons festival dat je een bepaalde workshop wilt bijwonen. De reserveringen gelden trouwens ook voor de hottub en sauna. 

Meer...

Zoals je misschien weet hebben we meer informatie beschikbaar voor je. Je kunt deze informatie terugvinden op onze speciale pagina met FAQ’s over The Summer of Healing Garden. 

Heb je nog vragen?

[formidable id=14]