Wat was The Summer of Healing Garden fijn!

Wat was The Summer of Healing Garden fijn!

Wat was The Summer of Healing Garden fijn! We hebben ervan genoten en we hopen dat jij dit als bezoeker van onze festivals ook hebt genoten. Laten we nog een keer terugblikken op een serie mooie dagevenementen die we georganiseerd hebben!

Nog twee dagen Healing Garden!

Nog twee dagen Healing Garden Festival!

We hebben een fantastisch mooi weekend met elkaar mogen beleven aan het Erkemederstrand in Zeewolde! Healing Garden Festival is bijna voorbij, want er volgen nog twee dagen Healing Garden. Dat niet alleen, want heb jij al kaartjes gekocht voor het coolste yoga-event van 2021?

Het betoverende geluid van Fralalai en Nana Zoë

Het betoverende geluid van Fralalai en Nana Zoë

Nieuwsberichten Het betoverende geluid van Fralalai en Nana Zoë Een Keltische harp, klankschalen, windfluit, xylofoon en sansula in combinatie met trommels en twee stemmen. Dat zijn de concerten van Fralalai en Nana Zoë. De twee treden op zaterdag 21 augustus op tijden Healing Garden YogaFest.

5 Rhythms Dance op DanceDays

5 Rhythms Dance op DanceDays

We zijn sinds donderdag 10.00 uur begonnen aan DanceDays. DanceDays is de aangepaste versie van Dance Camp. Vanzelfsprekend mag de 5 Rhythyms Dance niet ontbreken op ons dansfestival.

Last Minute FAQ's

Last Minute FAQ’s

Last Minute FAQ’s De afgelopen dagen – je hebt het al kunnen zien op social media – zijn er veel vragen binnengekomen over de dagfestivals die we organiseren tijdens The Summer of Healing Garden. We hebben een aantal antwoorden op vragen die jullie stelden opgenomen… Lees verder »Last Minute FAQ’s

De opening van Dance Days: Cacao Ceremony

De opening van Dance Days: Cacao Ceremony

We kunnen niet wachten tot het moment dat onze Dance Days van start gaan. Wist je al dat we beginnen met een Cacao Ceremony, gegeven door Iris Ānuenue en Sarah Sounds? De opening van Dance Days: Cacao Ceremony, maar wat houdt het precies in?

Klankschaal ontdekkingsreis

Klankschaal ontdekkingsreis

Het is een drukke wereld. Niet alleen voor volwassenen. Ook voor kinderen is het soms allemaal erg druk en veel. Speciaal daarom is er de klankschaal ontdekkingsreis. Deze workshop is onderdeel van het Kids Paradise tijdens Healing Garden Festival.