fbpx

Nog twee dagen Healing Garden!

Nog twee dagen Healing Garden!

We hebben een fantastisch mooi weekend met elkaar mogen beleven aan het Erkemederstrand in Zeewolde! Healing Garden Festival is bijna voorbij, want er volgen nog twee dagen Healing Garden. Dat niet alleen, want heb jij al kaartjes gekocht voor het coolste yoga-event van 2021?

Het weer zat echt mee, het afgelopen weekend. We konden je op ons festivalterrein verwelkomen en je allerlei interessants aanbieden: yoga, meditatie, live-muziek, een sessie met de paarden en natuurlijk onze eigen mercado.

We hebben er enorm van genoten en hopen dat jij hetzelfde deed! Het is nog niet voorbij, want er volgen nog twee (extra dagen) van Healing Garden Festival: woensdag 18 juli en donderdag 19 juli.

Family DanceDay

Was je teleurgesteld dat Family DanceDay als onderdeel van DanceDays niet doorging? Geen zorgen, want op donderdag 19 juli is het Family DanceDay. Had je al kaartjes hiervoor gekocht, dan hebben we je hierover geïnformeerd. Heb je nog geen kaarten gekocht, doe dit dan snel!

Er is meer: YogaDays om precies te zijn! Van vrijdag 20 tot en met zondag 22 augustus beleef je dit yogafestival op het strand in Zeewolde. Ook hiervoor hebben we nog kaarten beschikbaar.

Aangepaste festivals

Zoals je wellicht hebt kunnen ervaren of gelezen hebt, zijn onze festivals in 2021 net iets anders dan dat je van ons gewend bent. We hebben de festivals afgestemd op de maatregelen en de mogelijkheden. De belangrijkste maatregelen staan hieronder vermeld.

Foto's en video's

Heb je foto’s en video’s gemaakt tijdens Healing Garden Festival en/of DanceDays? Dan plaatsen we deze graag op onze website en de socials. Gebruik het onderstaande formulier voor het versturen van je beeldmateriaal. 

[forminator_form id="4939"]