fbpx

Ontmoeting met de paarden

Tijdens The Summer of Healing Garden is het mogelijk om tijdens onze verschillende festivals kennis te maken met de kracht van het paard. Een ontmoeting met paarden tijdens onze festivals is mogelijk dankzij de begeleiders Nadja de Vlaeminck en Sonja Braafhart.

Intuïtieve wezens

Dankzij de paarden kunnen we te weten komen wie we op dat moment zijn. Deze intuïtieve wezens kunnen we veel leren over onszelf. De puurheid waarbij afkomst, kleur of leeftijd niet centraal staat is voor velen een bron van inspiratie.

Tijdens onze festivals brengen Nadja en Sonja je niet alleen verschillende sjamanistische groepsceremonies. Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor de individuele coach sessies. Tijdens deze sessies ontdek je de eigen golflente op een dieper niveau en leer je deze te bekrachtigen en leer je om te her-inneren.

‘Alwetende veld’

Paarden brengen je in alle openheid in contact met ‘het alwetende veld’ daarmee terug naar je bronverbinding. Dit is geen hype of trend, want dit wordt al duizenden jaren gedaan.

Mocht je uitkijken naar de ontmoeting met de paarden, dan hebben we goed nieuws voor je: de paarden kijken zeker uit naar een ontmoeting met jou.

Belangrijke rol

Paarden spelen op de verschillende festivals die we organiseren een belangrijke rol. Denk bijvoorbeeld aan yogasessies tussen de paarden of het dansen tussen de paarden.

Het exacte programma, waarin je dus ook meer leest over de paarden van Nadja en Sonja, wordt in de aanloop naar onze festivals bekend gemaakt. De informatie is niet alleen op de website te vinden. Je kunt de informatie ook terugvinden in de Healing Garden App. Dit is een web based app, waarvoor je geen extra software hoeft te installeren op je smart device.

Dan nog even dit...

We hebben onze festivals aangepast op basis van de maatregelen. Dit heeft ervoor gezorgd dat bepaalde zaken gewijzigd zijn.