ONZE FILOSOFIE

“Be the change you wish to see in the world”

Sinds 2016 is Healing Garden een stichting, met als doel mensen te inspireren de beste versie van zichzelf te zijn. Wij geloven, dat als je goed in je vel zit, je beter kan luisteren naar de antwoorden van je ziel, en daardoor kan doen waarvoor je op deze mooie wereld bent gekomen.

Healing Garden is een organische organisatie. Wij geloven in samenwerking, in co-creatie en horizontaal leidinggeven. Samen maak je de mooiste dingen en als je mensen vrij laat hun hart te volgen ontstaan de mooiste creaties.

We dragen moeder Aarde een warm hart toe. Daarom werken we voornamelijk met gerecycelde,- en afval materialen, zijn onze cateraars biologisch en werken zij uitsluitend met composteerbare bekers, borden en bestekjes. Om zo min mogelijk impact te hebben op het milieu zal er geen flessenwater verkocht worden maar zullen we een aantal drinkwaterpunten beschikbaar stellen zodat de bezoekers hun flesjes kunnen vullen. Ons afval wordt gescheiden en alle bruikbare materialen worden na afloop opgehaald door de kringloopwinkel.