Over Healing Garden

Healing Garden

Healing Garden organiseert festivals, workshops en meer. Zie Healing Garden als het oog van de orkaan. De rustgevende plaats waar je een beetje thuis kunt komen en jezelf opnieuw kunt ontwikkelen of ontdekken.

Healing Garden begon als een evenement tijdens een evenement. Om later uit te groeien tot een eigen meerdaags festival. Inmiddels zijn we er trots op dat er spin offs zijn ontstaan uit dit idee. Healing Garden Festival is niet het enige festival waar we ons op richten.

Wat doet Healing Garden?

Healing Garden Festival

Healing Garden Festival

In onze helende tuin op het prachtige Erkemederstrand onder Zeewolde kun je even helemaal tot jezelf komen en je opladen voor het hectische leven van alledag. Overdag kan je deelnemen aan een workshop of nieuwe inzichten krijgen tijdens een lezing , of de rust in jezelf vinden bij een meditatie-, of yogasessie.
Healing Garden Yoga Fest

Healing Garden Yoga Fest

Healing Garden Yoga Fest is een jaarlijks festival dat in het teken staat van yoga. Kom terug tot jezelf en beleef dit festival op het strand van Zeewolde (Erkemederstrand). 

Healing Garden

Healing Garden x Droomzomer

In de zomermaanden op locatie in Droompark De Zanding in Otterlo: Healing Garden x Droomzomer.

Healing Garden @ Mysteryland

Healing Garden @ Mysteryland

Je oase op een dynamisch en levendig festival! 

Dance Camp

Dance Camp

Vijf dagen lang alleen maar dansen en kamperen op een van de mooiste natuurstranden van Nederland: het Erkemederstrand in Zeewolde. Samen lekker buiten verblijven, waarbij verschillende soorten dans gecombineerd worden. 

Into Adulthood

Into Adulthood

Volwassen worden is voor kinderen hartstikke spannend. Op de drempel naar jongvolwassene gebeurt er van alles: hormonen razen door hun lijf, hun manier van denken, doen en zijn wordt anders en hoe ze de wereld ervaren verandert ingrijpend.

Join the tribe

Het leukste festival maken we natuurlijk met zijn allen. Dus we zijn op zoek naar JOU! Kom je ons team versterken tijdens de op-, en afbouw of gedurende het festival?

Wil je liever een coördinerende functie – super!

Jij bent dan in het voortraject en gedurende het festival verantwoordelijk voor jouw team en de uitvoer van jouw taak. Wij verzorgen jouw maaltijden en je overnacht gratis op de crewcamping. Tijdens de op,- en afbouw draai je volle dagen en worden je maaltijden verzorgd.

 

Geef jij een niet te missen workshop, waanzinnige act of een inspirerende lezing die bij het festival en waar we voor staan past, laat je horen! Misschien sta jij wel op Healing Garden!

Kies voor een van de onderstaande opties