Timetable vrijdag 26 juli 2019

18:00
18:30
19:00
19:30
20:00
20:30
21:00
21:30
22:00
22:30
23:00
23:30
00:00
00:30
01:00
Musica!
Musica: de Healing Garden Main Stage
Musica!
Musica!
Yourie Castricum
18:00 - 19:00
Yourie Castricum
Yourie Castricum
18:00 - 19:00

Yourie Castricum is muzikant, healer en begeleider van sjamanistische rituelen. Heel zijn leven is hij al met muziek bezig. Hij was actief in verschillende bandjes in binnen- en buitenland. De helende aspecten van muziek zijn voor hem een steeds grotere rol gaan spelen en het voelt voor hem nu als als een ‘calling’ om zijn inzichten hierin met de wereld te delen. Yourie organiseert regelmatig soundhealings en de muziek die daaruit is ontstaan heeft hij nu ook opgenomen. Hij zal tijdens Healing Garden dan ook veel van zijn muziek van zijn dit jaar verschenen nieuwe album ‘Answer to a calling’ spelen. Met zijn stem en de klanken van zijn handpannen, neemt Yourie je mee op een helende reis in de diepte.

The Healing Sound Movement
19:00 - 20:00
HealingSoundMovement
The Healing Sound Movement
19:00 - 20:00

Producer John Consemulder en zijn geliefde Renske Skills maken samen eigentijdse helende muziek, waarbij moderne klanken samen smelten met authentieke en oorspronkelijke sferen en klanken. Een bijzondere mix waarbij atmosferische ambient klanken en helende soundscapes en effecten gecombineerd worden met akoestische en etnische instrumenten, percussie, vocalen en dans en improvisatie. Een prachtige mix van helende intenties en frequenties is hierbij het uitgangspunt, bedoeld voor spiritueel bewustzijn, heling , transformatie en ontroering.

Cacao Ceremony by Inti Wasi
20:00 - 21:30
Cacao ceremony by Inti Wasi
Cacao Ceremony by Inti Wasi
20:00 - 21:30

The Incredible Stacks
21:30 - 23:30
The Incredible Stacks
The Incredible Stacks
21:30 - 23:30

De drie leden van The Incredible Stacks hebben zich -na jaren pop/rock te hebben gespeeld- ontworsteld aan de drie-minuten-liedjes met als resultaat een verrassend EDM-achtig geluid. Het is een band zonder opsmuk die, met een set van twee uur meer lijkt op een DJ. Omdat dat alles op analoge vintage instrumenten en vrijmoedig wordt gespeeld is het geluid echter muzikaler en is de cadans menselijk. En denk bij improvisatie niet aan ellenlange solo’s, maar eerder aan een stampende beat, met daaronder een onweerstaanbare groove, aangevuld met catchy riffs. Dansen mag!

DJ Jurr
23:30 - 01:00
DJ Jurr
DJ Jurr
23:30 - 01:00

Al dik 20 jaar weet DJ Jurr zijn publiek te boeien met een eclectische mix van Lounge, Deep-House en Tech-House. Hij draaide 17 jaar als resident DJ in de Supperclub en heeft de eerste 10 CD-compilaties van die notoire Amsterdamse club geproduceerd. Na een periode van bezinning is hij bezig aan een comeback en we zijn supertrots dat hij op Healing Garden een exclusieve set ten gehore gaat brengen. We verwachten dan ook pure magie als DJ Jurr achter de draaitafels staat!

Heal your Body
Heal your Body
Heal your Body
The Power of your Breath
19:00 - 21:00
The Power of your Breath door Tamara Groen
The Power of your Breath
19:00 - 21:00

De kracht van de adem … Een nieuw verhaal: De liefde die we zijn. Een tijdloze herinnering die keer op keer kan worden beleefd. Wat zal Breath Bliss deze editie brengen? Een veilige ruimte waar je thuis kunt komen. Herinner wie je werkelijk bent, je bent mooi en je kunt altijd verbinden met de Liefde die je bent. Ons team staat klaar om je te assisteren. Met veel aandacht, vertrouwen en zachtheid. Zo kun je (nog meer) je hart openen. Hiervoor hoef je niet te anders te doen dan je over te geven aan de adem. Kom en ervaar de ‘Conscious Connected Breathing technique’. www.breathbliss.nl

Yoga Nidra
21:00 - 22:00
Yoga Nidra door Vera Develing
Yoga Nidra
21:00 - 22:00

Hoe zou het zijn om in 30 minuten tijd het gevoel van 3 uur slaap te beleven? Om heel uitgerust en vol energie de volgende stap in je leven te zetten? Leven vanuit jouw kern, jouw talenten en behoeften vergroten terwijl je ligt? Yoga Nidra betekent “slaap van de yogi.” Het is een diep ontspannende meditatietechniek die liggend wordt uitgevoerd. Het lichaam slaapt en jij bent nog steeds wakker. Door het planten van een positieve affirmatie, intentie of hartewens kun jij jouw leven een nieuwe boost geven, jouw droomleven verwezenlijken en manifesteren. Ervaar een techniek die jou kan ondersteunen bij o.a. burnout of slaapproblemen en ook bij het vergroten van intuïtie en creativiteit.

Heal your Heart
Heal your Heart
Heal your Heart
Ho'oponopono Meditatie
19:00 - 20:00
Ho'oponopono Meditatie door Spirit of Aloha
Ho'oponopono Meditatie
19:00 - 20:00

Hawaii kent alleen vrouwelijke godinnen die de elementen aansturen. Met de steun van Pelé, godin van de lava, creatie en destructie, gaan we een helende en reinigende ervaring tegemoet. Het Hawaiiaanse vergevingsritueel, de Ho’oponopono ondersteunt ons bij het helen van die delen van onszelf die nu geheeld willen worden.

Sjamaanse Stemtechnieken
20:00 - 21:00
Sjamaanse Stemtechnieken door Kyra Vollebergh
Sjamaanse Stemtechnieken
20:00 - 21:00

In deze workshop maak je kennis met de holistische stemtechnieken uit het Siberische Sjamanisme. In deze traditie ligt de aandacht op je lichaamshouding en je ademhaling waardoor je op een geheel natuurlijke wijze verschillende ‘stemmen’ creëert. Wil jij jouw vrouwelijke, gezaghebbende, of sensuele stem ontdekken, doe mee en verras jezelf!

Heal your Spirit
Heal your Spirit
Heal your Spirit
High Spirit Schrijven
20:00 - 21:30
High Spirit Schrijven door Maike van Ees
High Spirit Schrijven
20:00 - 21:30

Loskomen van het ‘moeten’ en afstemmen op je intentie voor dit weekend Maike is bewustzijnscoach, schrijver en Shiatsu-masseur. Tijdens Healing Garden zal ze diverse workshops High Spirit Schrijven verzorgen. High Spirit Schrijven is een krachtige tool waarmee je voor jezelf helderheid kunt creëren om dichter bij jouw waarheid te komen. Door in te tappen op je onderbewuste, kun je vanuit je eigen Innerlijke Wijsheid antwoorden op je vragen krijgen, signalen die je de weg wijzen tot de keuzes die je voor jezelf wilt maken. Maike helpt je eerst om, via een combinatie van lichte fysieke oefeningen vanuit mindful yoga en QiGong en geleide meditatie, je lichaamsbewustzijn te vergroten en je rationele brein buitenspel te zetten. Vervolgens kun je gaan schrijven om zo tot je eigen innerlijke wijsheden te kunnen komen.

Heal your Mind
Heal your Mind
Heal your Mind
Zandlezen
19:00 - 20:00
Zandlezen door Frans de Vries-Klaver
Zandlezen
19:00 - 20:00

Frans gebruikt zijn helderziendheid, heldervoelendheid & helderwetendheid om in al zijn eenvoud de mensen duidelijk te maken dat wij hier op aarde leven en het hier op aarde moeten rooien. Om zijn boodschap inzichtelijk en begrijpelijk te maken gebruikt hij zijn eigen ontwikkelde methode Zandlezen.

Lezing: Hoogsensitiviteit
20:00 - 21:00
Lezing Hoogsensitiviteit door Anoek Drieman
Lezing: Hoogsensitiviteit
20:00 - 21:00

Heal your Soul
Heal your Soul
Heal your Soul
Wandering Speedwell
18:00 - 19:00
Wandering Speedwell
Wandering Speedwell
18:00 - 19:00

Wandering Speedwell is de naam waaronder Theun Smulders zijn composities ten gehore brengt: een kruising tussen folk en rock. De teksten zijn diepgaand en poëtisch, met verbinding als onderliggend thema. Beïnvloed door metal, folk en rock uit de jaren negentig heeft hij er voor gekozen zich af te sluiten voor hedendaagse invloeden. “Ik wil graag luisteren naar de muziek die door mij wil stromen.” Liedjes met lang gerekte melodieën en dynamische wendingen. In de songs zit veel herhaling, zonder mantra’s te zijn. Het werkt ontspannend, meditatief en houd je betrokken.

Sarah Sounds
19:00 - 20:00
Sarah Sounds
Sarah Sounds
19:00 - 20:00

Sarah Sounds verlangt naar voluit en vanuit liefde leven en werken. Wat stroomt er moeiteloos van binnenuit, vanuit het hart? Haar muziek in ieder geval! Als singer-songwriter en soundhealer geeft zij concerten en begeleidt ze ceremonies met stem en gitaar. De liedjes nemen je mee op reis, langs de magie van het alledaagse en de hemelse modder van ons bestaan. Haar klanken raken en nodigen je uit om te verbinden met jezelf en dit moment. Dit jaar ontstaat de debuut CD van Sarah Sounds.

Lila en Kashi
21:30 - 22:30
Mantra's met Lila en Kashi
Lila en Kashi
21:30 - 22:30

Kom en zing mee met Lila en Kashi!

Kids Paradise
Kids Paradise
Kids Paradise
Vuur Maken
18:00 - 18:30
Vuur maken met Bushpappa
Vuur Maken

De missie van Bushpappa is om de mens weer terug naar zijn natuur te krijgen, hen te helpen resetten en te laten zien en te ervaren dat de natuur meer te bieden heeft dan slechts een plek om doorheen te wandelen en veel invloed heeft op ons ‘zijn’. Bushpappa organiseert natuurbelevenissen, bijvoorbeeld hiking- en kanoweken, bushcraftcursussen en ouder/ kind weekenden, om mensen de weg te wijzen weer in verbinding met de natuur en daarmee zichzelf/elkaar te komen.

Kinderyoga
18:30 - 19:30
Kinderyoga door Emma Beumer
Kinderyoga
18:30 - 19:30

Ook kinderen hebben het van jongs af aan druk. Zowel op school als in vrije situaties wordt er veel van ze verwacht. Kinderen moeten presteren, totdat ze een Kinderyoga les volgen. Hierbij verandert het moeten in mogen, het presteren in plezier hebben. Wat een opluchting! In de workshop staat ademhaling en het plezier hebben voorop.

Kampvuurverhalen
19:30 - 21:00
Kampvuurverhalen voor kleine én grote kinderen
Kampvuurverhalen
19:30 - 21:00

Satya kan verhalen, sprookjes of mythes vertellen, die je laten wegdromen naar vreemde kusten in jezelf. Of naar plaatsen die alleen in ons onderbewuste bestaan. Maar hij kan ook iets anders doen: als je een tipje van de sluier wilt oplichten over wie je bent, is het mogelijk om door sprookjes en verhalen bij een dieper deel van jezelf terecht te komen. Namelijk datgene wat in je dagelijkse bestaan niet bewust meespeelt, maar wat altijd invloed heeft op de manier waarop je reageert op het leven. Dit klinkt wellicht mysterieus, en dat is het dan ook. Dit soort verhalen vertelt hij alleen ‘s avonds, wanneer de wereld gaat rusten en “alledag” moe wordt. Dan kunnen de verhalen je hart beroeren, want alleen met ons verstand kunnen we deze niet begrijpen.