1

Festival

4

Retraites

40

Workshops

3

Dagen fun

Healing Garden
Retraitival
9 t/m 11 augustus

Een heel weekend lang pure verwennerij voor mind, body en soul. Verbinding met de natuur, jezelf, en elkaar.

Verdiepende en inspirerende workshops, sauna en hottub op het strand, diepe gesprekken bij het kampvuur onder de sterren en dansen tot je benen niet meer kunnen.Doen waar jij zin in hebt!

Een heel weekend lang voor jezelf. Lekker doen waar jíj zin in hebt. Waarin niets moet en alles mag. En het enige waar jij over na hoeft te denken is of je naar die workshop gaat of nog even in de hangmat blijft hangen. Wil je helemaal nergens over na hoeven denken, dan kan je zelfs een van de paden bewandelen die we voor jou hebben uitgestippeld.

Je bent wat je eet.

Op Healing Garden Retraitival eet je met liefde bereide maaltijden met natuurlijke en lokale ingrediënten. Onze getalenteerde chefs zorgen voor genoeg plantaardige en gluten-vrije opties.

Laat je inspireren!

Met een gevarieerd programma van uiteenlopende verrassende workshops en interessante lezingen dagen we je uit om dichter bij jezelf te komen en naar je eigen hart te luisteren. Zo kom je in je eigen kracht. We willen je inspireren de beste versie van jezelf te zijn en je helpen jouw wereld een beetje mooier te maken. Je neemt niet alleen mooie ervaringen, maar ook nieuwe inzichten mee naar huis.

Alles draait om verbinding

Op Healing Garden retraitival draait het om verbinding. Verbinding met jezelf, met elkaar en met de natuur. Goede gesprekken rond het kampvuur met nieuwe en oude vrienden, goede gesprekken met jezelf tijdens een stiltewandeling en goede gesprekken met de aarde en de kosmos. Op Healing Garden kan het!

Time to unwind

Het prachtige Erkemederstrand leent zich bij uitstek om je hoofd leeg te maken. Een mooie ochtendwandeling langs het water doet wonderen, en met een frisse duik spoel je het leven van alledag zo van je af. Of beter: wat dacht je van een rondje suppen langs de oever om alles even van een afstandje te bekijken?

Momenten van bezinning

Tijdens ons festival kun je verschillende ceremonies bijwonen. Denk een cacaoceremonie, Blauwe Lotus ceremonie, of een mannen of vrouwen ceremonie. Soms is het fijn is om even bewust stil te staan en extra aandacht te besteden aan bepaalde momenten in het leven. Bij dingen waar je dankbaar voor bent of die je juist los wilt laten. Of gewoon om het leven te vieren.

Kom logeren!

Wie naar Healing Garden komt, hoeft nog lang niet naar huis: je kunt namelijk het hele weekend gezellig bij ons komen kamperen op onze natuurcamping! Zet je eigen tentje op op ons festivalterrein, of reserveer een festival tipi of familietent via onze partners van RentAndCamp die bij aankomst voor je klaarstaat.

Voor campers hebben we dit jaar een aparte area op kruipafstand van het festival.

Retraitivial is inclusief
alle maaltijden en exclusief kids

Één Festival, vier Retraites

Wil je jezelf tijdens Healing Garden Retraitival een thema meegeven, dan kun je kiezen uit de volgende programma’s die we voor je hebben uitgestippeld:  

Inner Balance

Om echt helemaal te ontspannen en tot rust te komen volg je het Inner-Balance programma. Denk yogasessies, meditaties, soundhealings en stiltewandelingen, die jou je als herboren laten voelen.

Inner Peace

Zit jij jezelf soms een beetje in de weg? Dan past het Inner Peace programma bij jou. Via familieopstellingen, trauma-release werk en geweldloze communicatie krijg je inzicht in je eigen onbegrepen patronen.

Inner Focus

Inner Focus leert jou je adem en daarmee je mind te beheersen via breathwork technieken, meditaties en yogasessies. Hierdoor ben je in staat moeiteloos in een ijsbad te stappen of mee te doen aan de pijlbreak ceremonie. Adem in, adem uit. 

Inner Connection

Wil je werken aan de liefdevolle connectie met jezelf en/of met een partner? Dan is Inner Connection voor jou. Tantra, sexual healing, restorative partner yoga en zelfs een workshop om je voor te bereiden op de ontmoeting met jouw tweelingziel staan op het programma.

Pure verwennerij
voor body, mind & soul!

De rust en ontspanning van een retraite gecombineerd met de luchtigheid en het plezier van een festival. Met de verdieping, verbinding en inspiratie die je van ons gewend bent.

Ontmoeting met de paarden

Tijdens de Summer of Healing Garden kan je elk weekend kennis maken met de kracht van het paard. Paarden zijn puur en eerlijk. Paarden laten je zien wie je bent en wat jij nodig hebt.

Door deze manier van zelfreflectie en en bewustwording wordt je geconfronteerd met je eigen kracht en talenten, maar ook met je schaduwkanten. Door dit onder ogen te zien kan het paard je helpen om dichter bij jezelf te blijven en in je kracht te komen.Naast individuele consulten bieden Kendres en Sonja ook sjamanistische workshops en kan je’s ochtend meedoen aan yogasessies tussen de paarden.

Mooie mensen,
Mooie ervaringen


Onze bonte verzameling aan conscious inspirators, getalenteerde yogi’s, prachtige muzikanten, (sound) healers, sjamanen, verhalenvertellers en andere bijzondere persoonlijkheden zorgen voor kleurrijke ontmoetingen, transformerende ervaringen en nieuwe inzichten die je niet snel zult vergeten.


   Op Retraitival eet je met liefde bereide maaltijden van Sophie en Marco van Groentje.

   "Groentje kookt biologisch en plantaardig. Ze koken puur, maken zoveel mogelijk zelf en kiezen voor bewuste producten.

   Hadden we al gezegd dat alle maaltijden bij je Retraitival ticket zijn inbegrepen?".

   Kom je in je eigen tent?
   Of kies je voor glamping?!

   Voor alle
   niet-zo-kampeerders


   Vergeet het gesjouw met kampeerspullen en laat het over aan het team van Rent and Camp.

   Regel je Tipi

   Voor alle
   die-hard kampeerders


   Neem zelf je spullen mee en kom lekker kamperen op onze natuurcamping.

   Kom kamperen


   Healing Garden is de sacred space voor je ware zelf,
   een plek waar jij kan zijn wie je écht bent.

   • Workshops

   • Meditaties

   • Mindfulness

   • Ecstatic Dance

   • Medicine music

   • Sjamanistische paarden

   • Massages

   • Yoga

   • Mantra's

   • Sound healings

   • Vrouwen Cirkels

   • Mannen Cirkels

   • Sauna & Hottub

   • DJ's

   • Trance reizen

   • Familie opstellingen

   • Liefdevolle communicatie

   • Tantric dance

   • Stembevrijding

   • Sprekers

   • Stilte wandelingen

   • En meer.... Veel meer!

    Wil je dit jaar iets bijdragen
    tijdens Healing Garden


    Healing Garden kan bestaan door de fantastische vrijwilligers & co-creators die zich ieder jaar inzetten om het festival tot een succes te maken!

    Heb jij een super-power, geef jij een fantastische workshop of wil je iets bijdragen aan Healing Garden Festival dit jaar?


    Meld je hier aan