fbpx

Thnx for understanding

We zijn onder de indruk van alle lieve reacties die we mochten ontvangen via social media en e-mail naar aanleiding van het nieuws over onze festivals. Thnx for understandig dus! We zijn dankbaar voor de steun en het begrip. Ook voor de liefde en het geduld. Er valt weer nieuws te melden over de komende evenementen en festivals.

Gemeente

Inmiddels hebben we een aantal fijne gesprekken gehad met de gemeente Zeewolde. We hebben aangepaste plannen gemaakt, om jullie – naar het er nu voorlopig uitziet – toch een fijn Healing Garden dagprogramma aan te kunnen bieden. Dit programma zal misschien op bepaalde punten iets anders zijn dan wat je normaal van ons gewend bent.

Camping

Daarnaast zijn we in gesprek met een natuurcamping in de buurt van het festivalterrein aan het Erkemederstrand. Deze camping bevindt zich op slechts tien minuten loopafstand van het terrein waar het allemaal moet gaan gebeuren. Dit zorgt ervoor dat we naast een dagprogramma ook passende overnachtingsmogelijkheden aan kunnen bieden.

Natuurlijk begrijpen jullie dat we nog wel het een en ander moeten uitkristalliseren, zodat de plannen vaste vorm kunnen krijgen. Zodra we dit weten, kondigen we dit aan via social media en onze website.

Fingers crossed

De komende dagen is het nog wel een kwestie van fingers crossed, zodat we elkaar kunnen zien op het Erkemederstrand deze zomer. Vorig jaar was het bewijs dat we toch een heel fijn festival neer konden zetten, ondanks beperkende maatregelen.

Kortom, we houden je op de hoogte! Stay tuned!

Social media

Wil je de updates snel ontvangen, kies er dan voor om ons te volgen via social media. We maken actief gebruik van Facebook en Instagram. Zien we je daar?

Wist je overigens dat je ook op de hoogte kunt blijven door je de abonneren op onze gratis nieuwsbrieven? Het inschrijfformulier is onderaan de website terug te vinden.

Update 21 juli 2021

Op 21 juli hebben we nieuwe informatie gepubliceerd over onze evenementen.