Zaterdag
10:00
10:30
11:00
11:30
12:00
12:30
13:00
13:30
14:00
14:30
15:00
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
19:30
20:00
20:30
21:00
21:30
22:00
22:30
23:00
23:30
00:00
00:30
The Celebration Room
The Celebration Room
Openings meditatie

Adem in, adem uit... Tijdens deze meditatie nemen we even een moment de tijd om aan te komen en ons te verbinden met onszelf en met elkaar. Zo zetten we samen de energie neer voor een onvergetelijk weekend! Want: het fijnste festival maken we immers met zijn allen. Fijn als jij ook meedoet!

Healing Sound Journey
11:30 - 13:00
Jarina en Frederik
Starttijd: 11:30
Eindtijd: 13:00

De Healing Sound Journey van Frederik en Jarina is een uitnodiging aan het rationele deel van jouw geest om zich over te geven en mee te laten voeren in de dromerige weidsheid en verwondering van de klinkende energiegolven. Een sound waar een dromerige innerlijke rust en stilte in doorklinkt. De trilling is als een soort innerlijke massage die je door alle lagen meevoert. https://healinggarden.nl/co-creator/healing-sound-workshops-innerdream/

Flow & Sound
13:00 - 14:30
Joy en Eddie - Zen Caravan

Flow & Sound is een free yoga flow op live muziek van de handpan. In deze workshop is er een rode draad waarop je kunt mee bewegen. Maar vooral is er ruimte om te ontdekken hoe JIJ kunt bewegen op een manier die voor JOU fijn voelt!

Sacred Water Ceremony
15:00 - 16:30
Patricia Pattinama

Water is Leven! Onze relatie met water is sacred. In de water ceremony verbinden we ons met de spirit van water. Let’s sing. Let’s pray. Let’s create a healing vortex….  Voor het water, moeder aarde, alle wezens en onze kinderen. Wat jij geeft, ontvang je ook weer terug. We zijn allen verbonden. We danken het water.  We eren het water. We zegenen het water met onze liefdevolle aandacht. Nu meer dan ooit is het belangrijk voor ons om te herinneren.. wie we zijn, wat we hier komen doen. Let’s Bless the Water…

Mantrazingen
17:00 - 18:30
Cees en Lenneke

Mantrazingen heeft een enorme verbindende werking. Samen zingen, lachen, huilen, dansen of gewoon stil genieten werkt echt genezend. Je kan echt de energie in een ruimte voelen veranderen gedurende de Kirtan. Lenneke zang en op Bugel en Indiaas harmonium, Cees zang en op Gitaar, cajon en Hangdrum.

Sacred Cacao Ceremony
19:30 - 21:00
Iris & Araliya

Met veel liefde en toewijding en via de zachte, hartopenende energie van de heilige cacao nemen Iris en Araliya je mee op een magische Cacao reis. Een reis waarin we ons verbinden met ons hart, de plek van schoonheid, puurheid, vreugde en pure liefde. Pure cacao laat ons diep verbinden met onszelf en moeder aarde. Het laat ons herinneren wie we werkelijk zijn. Ben je er bij?

Ecstatic Dance
21:00 - 22:30
Yuma!

De unieke combinatie van Hang, Contrabas, djembé, didgeridoo, viool, percussie, klarinet en gitaar gespeeld door een veelzijdige combinatie van vier gepassioneerde master musici.....Zij verzorgen een prachtige, spannende en boeiende Ecstatic reis door alle elementen heen....

DJ set
22:30 - 00:30
Martijn Zij

Ecstatic Dance wordt op blote voeten gedanst, op een electronisch tapijt van zieleberoerende wereldse klanken. Laat je meenemen op de unieke mix van passioneel stemwerk, organische instrumenten en authentieke melodieën.

The Yoga Room
The Yoga Room
Mandala Flow
11:00 - 12:30
Naz Dur

Mandala Flow is een creatieve en dynamische yogastijl waarbij je jezelf fysiek en mentaal uitdaagt en je de prana door je lijf voelt stromen. Op het ritme van je ademhaling flow je met Naz heel bewust van de ene houding naar de andere.

Kundalini Yoga
12:30 - 14:00
Dhyan Tjebbe Westendorp

Kundalini Yoga, oftewel The Yoga of Awareness, is een actieve en levendige yoga, met dynamische oefeningen en ontspanning. Het richt zich sterk op de bewustwording van je eigen bron van levensenergie, de ervaring van je ziel en de mind en de verbinding met het Goddelijke. Fysiek werk je aan je conditie en maakt het je soepel en sterk. Het geeft het je al snel nieuwe energie en ontspanning. Er is ook aandacht voor de adem.

Restorative Partneryoga
15:30 - 17:00
Simona Schimanovich

Na het dansen aandacht voor die vermoeide spieren. Om daarna weer verder te dansen. Simona neemt je mee in een sessie restorative yoga. Goed voor je lijf en het openen van je verbinding met de ander. Doe dit samen met je partner, of iemand waarmee je ter plekke een duo vormt. Je kunt dus ook solo aansluiten bij deze workshop.

Vinyasa Flow
17:00 - 18:30
Sarah Schröder

Vinyasa Yoga is een uitdagende en dynamische vorm van yoga waar adem en beweging in een flow verlopen. Je gaat van de ene houding over in de andere in een sequence waardoor je verbinding voelt tussen lichaam, geest en emotie. Tegelijkertijd worden je spieren verlengd en versterkt. Ben je bereid om te zweten, dan is deze les zeker voor jou.

Astrologische Yin Yoga
20:00 - 21:00

Deze Yin Yogales van Vera Develing is afgestemd op de energieën van de maan en de zonnevlammen. Vera helpt je in deze yogales herinneren aan wie/wat je in werkelijkheid bent. Voorbij aan alle ideeën, overtuigingen, uitdagingen, gedachten die je hebt meegekregen en opgedaan. Ga met Vera mee op reis.

Shamanic Breathwork
21:00 - 22:30
Naz Dur & Gaby Timmermans

Sjamanistische ademwerk zetten we een energetische veld neer, dit zorgt voor een veilige bedding waarin mensen veilig kunnen reizen, het ademwerk zorgt dat elk cel in het lichaam voorzien wordt van zuurstof, het wordt ook wel rebirthing genoemd, elk sessie is anders en je komt steeds diepere lagen tegen.

The Inspiration Room
The Inspiration Room
Bio-energetica
11:00 - 13:00
Sandra Dierick

Samen met Sandra ga je op ontdekkingstocht door je lijf. Je spoort op waar de spanningen zitten en leert door middel van dans, beweging en ademhaling losser te maken. Zo ontstaat ruimte om je energie en levensvreugde te laten stromen.

Familie Opstellingen
13:00 - 15:00
Claes-Berend van der Kolk

Claes-Berend van der Kolk is coach, trainer en opleider. Hij begeleidt familie en organisatieopstellingen sinds 2000 en combineert familieopstellingen met regressie. Dat betekent dat je terug gaat naar de oorsprong van het ongenoegen achter je vraag, bijvoorbeeld een jeugdervaring, een ervaring uit een vorig leven of zelfs een ervaring van iemand uit de familie. In deze workshop wordt gewerkt met enkele vragen van deelnemers. Met eenvoudige opstellingen komen we snel tot de kern en de bedoeling is ter plekke wezenlijke heling te initiëren. Alle deelnemers wordt gevraagd ondersteunend te zijn aan de inbrenger van de vraag en soms krijg je een aktieve rol, als bijdrage aan de heling van een ander.

A Touch of Tantra
15:00 - 16:30
Afke Reijenga

A touch of tantra is beter dan sex! Het is de liefde bedrijven, niet alleen fysiek maar ook met je energie – en wow dat is echt magisch. In deze workshop leert Afke je hoe je dat doet met behulp van een ancient Tantric meditation. No worries,  de kleren blijven aan ;-). Je kunt met je partner of alleen deelnemen aan deze workshop, beide welkom!

Emotion Freedom technique
17:00 - 19:00
Katja Vonk

Emotion Freedom Technique is een krachtige tool die jou kan helpen blokkades, overtuigingen, angsten en lichamelijke ongemakken te verlichten. Katja leert je hoe je deze techniek kan gebruiken en kan inzetten in jouw leven.

Tantra Workshop
20:30 - 22:00
Rohima Hossain

Rohima leeft en leert vanuit haar hart. Ze luistert naar wat het lichaam nodig heeft en verlangt. Open samen met haar je hart en duik diep in een proces van verwondering, acceptatie, rauw, puur jezelf zijn. Deze workshop is mooie reis om de echte connectie met je zelf te maken, te voelen, te ervaren. We gaan uit ons hoofd, leven, naar ons hart. Ervaar de vrijheid die in jezelf zit.

The Meditation Room
The Meditation Room
Sjamanistische Trancereis
11:00 - 12:30
Marcel Boschma

De Sjamanistische Trancereis is een zachte en krachtige manier om jezelf te helen. Marcel Boschma leert je een simpele manier om te ontspannen en te mediteren, gevolgd door een inleidende soul retrieval. Nieuwsgierig? Kom!

LEAP sessie
12:30 - 14:00
Laila Wolswinkel

Tijdens deze sessie leert Laila jou om de levenskracht, die in ieder van ons (vaak sluimerend) aanwezig is, te activeren. Het doel is om jou te laten herinneren wie je werkelijk bent en je versneld dichterbij jouw kern brengen. Ervaar het zelf!

Shamanic Breathwork met Soundjourney
14:00 - 15:30
Dennis Breedijk

De Shamanic breathwork sessie van Dennis is een goede start om te ervaren wat loslaten betekent. Laat je meevoeren op de muziek van de drum, voel wat de adem met je doet en leer om in het NU te zijn en te blijven.

Gronding en Integratie circle
15:30 - 17:00
Sterre Leonor Kuna

Deze workshop leert je om alles in het moment van het leven een plekje te geven, af te voeren of los te laten wat niet meer nodig is. In de workshop wordt afgestemd op de diepte wortels in voorbereiding op de komende lente.

SpiegelSpel
17:00 - 19:00
Nurania Khadje en Petra Koopmans

Nurania en Petra nodigen je uit voor het SpiegelSpel. We gaan met spiegels spelen. Kijk in de spiegel en zie wie jij bent. Kijk in de ogen van je ziel. Hoe zou het zijn als je de tijd neemt om diep in je ogen te kijken?

11:00
11:30
12:00
12:30
13:00
13:30
14:00
14:30
15:00
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
Temple of Sound
Temple of Sound
Mul Mantra
11:00 - 12:00

Van de Mul Mantra wordt gezegd dat de vibratie zo sterk is dat het je levenslot kan veranderen. Begeleid door drum en kleine percussie instrumentjes zingen we, onder leiding van Tjebbe Dhyan, de Mul Mantra 31 minuten lang.

Stem & expressie workshop
12:00 - 13:30
Araliya

Het draait in deze workshop om: spelen, ontdekken, geraakt worden en plezier. Dit alles wordt ervaren in een veilige sfeer zodat jij je kunt af stemmen op wat jij wil laten horen van binnen naar buiten. Laten klinken wat gehoord mag worden vanuit verbinding met je (diepere) kern en het speelse in jou. We gaan samen geluid maken, ademen en bewegen. Ervaring met stemexpressie of zingen is totaal niet nodig. Laat je zelf verrassen en ontdek nieuwe klanken in je stem en expressie voor heling, transformatie en zelfverzekerdheid.

Circle Songs
14:00 - 15:30
Carlijn & Hanna

Circle Songs is een magische combinatie van een (vrouwen)cirkel, stembevrijding en freestyle geïnspireerd mantra zingen. Het gaat over verbinden met jezelf, verbinden met anderen en daarin creëren, loslaten, zelfvertrouwen opdoen en harmonie vinden. Het gaat er bij Circle Songs niet over dat je denkt dat je mooi kunt zingen of niet. Het gaat erom dat jij je uit en jouw stem laat horen, luistert naar jezelf en naar anderen en hierin harmonie kunt vinden.

Intuïtief Klanken met drum en stem
16:00 - 17:30
Dagmar Aben

Open je stem en laat je horen! Begeleid door sjamanendrum creëert Dagmar een veilige omgeving waarin jij jouw eigen, unieke klanken mag ervaren. Neem deel en laat je verassen door wat het moment je brengt.

Vrouwentempel
Vrouwentempel
Munai Ki - Wombhealing
11:30 - 13:00
Nurania Khadje

Omhels de Godin in jezelf Open je om jezelf te genezen En herinner wie je bent Nurania leidt jou naar het Licht en bewustzijn in jou maar weet jij bent de enige, in verbinding met de bron, die dit alles activeert. Jij bent het medicijn!

Yoniheaven
13:00 - 14:30
Anna Spohr

Bij een vrouwencirkel met Yoni-meditatie verbinden wij de hart-intelligentie met de Yoni-wijsheid, dat doen we d.m.v. lichte, fysieke oefeningen, dans, gebed en "Yoni-yoga" voordat wij tot rust komen en landen op het warme Yoni-kussen. Een yoni-kussen is een meditatie-kussen met een klein kussen erin, gevuld met een natuurlijke warmtedrager. Warmtedrager, in dit geval kersenpitten worden apart opgewarmd met stoom in een pan of met een paar druppels water in een magnetron. Als je op het kussen zit kun je gewoon je kleren aanhouden. Bijdrage is €5 voor het gebruik van het kussen.

Maria Magdalena Ceremonie
14:30 - 16:00
Coosje Knape

Voel jij dat Maria Magdalena jou roept? Dan is het tijd om haar te herinneren. In deze women-only ceremonie begeleidt Coosje jou vanuit een veilige bedding naar wat diep van binnen in jou aanwezig is: jouw Vrouwelijke Goddelijkheid.

Cacao & Sound Healing Sister Circle
16:15 - 18:15
Binkie

Je bent welkom op deze heerlijke, hart gedragen ceremonie & sharing circle. Binkie zal deze workshop vullen met meditatie, soundhealing, cacao & sharing. De cacao zorgt er voor dat de muziek nog meer binnenkomt. Ze zal afstemmen op het energieveld van de groep en geeft ruimte aan wat opkomt tijdens een Healing Ceremony. Haar muziek zal een combinatie zijn van singing bowls, gong, zang/ klanken en handpan.

Mannentempel
Mannentempel
Mannencirkel RAUW!
12:00 - 13:30
Alex Güzman

Rauw is een plek waar we als mannen samenkomen en onze stem terugvinden. Waar we samenkomen om te verbinden, waar we stilstaan bij onze emoties en ons kwetsbaar durven opstellen. We gaan de ontmoeting aan met onszelf. Het is een plek waar we met radicale eerlijkheid naar onszelf durven kijken en waar we thema's aanraken waar we normaal niet bij kunnen, zodat we nieuwe inzichten op kunnen doen. We nemen volledig verantwoordelijkheid voor wie we zijn en wat we doen. Rauw, ongefilterd en puur banen we een weg naar een open hart.

Mannencirkel Lef
13:30 - 15:00
Marco Kool

Dit is de plek waar spiritualiteit samenkomt met zelfontwikkeling. Een workshop waarin mannen op hun eigen manier worden gestimuleerd te kijken naar het masker dat zij soms dragen. En met elkaar uitdagende oefeningen (meer mentaal dan fysiek) doen om te kijken wat er gebeurt als we deze maskers afdoen.

Mannelijke Seksualiteit
15:00 - 17:00
Sjoerd den Daas

Seksualiteit en intimiteit raken aan de essentie van het menselijk bestaan. En ondanks dat zit er nog altijd een groot taboe op. Er zijn weinig plekken waar wij ons echt vrij hier over durven te uiten. Seksualiteit en intimiteit als toegangspoort naar een vrijer leven. Een leven volgens jouw koers. Los van de schaamte. Los van de conditionering. Een veilige plek, om jou eigen essentie helemaal te ontdekken.

Temple of Wisdom
Temple of Wisdom
Bosbaden (Shinrin-yoku)
11:00 - 12:30
Stefanie Boomsma

Een bosbad, ook bekend als het Japanse Shinrin-yoku, is een onderdompeling in de natuur. Je ervaart de natuur met al je zintuigen. Bosbaden laat je verwonderen, verstillen en zorgt voor diepe ontspanning. Ook verdiep je jouw persoonlijke verbinding met de natuur om je heen. Verzamelen is bij de Temple of Wisdom. Rond 11.15 uur gaan we het bos in. De duur van de wandeling is 1,5 tot 2 uur. Let op: neem iets mee om op te zitten en kleed je vooral warm aan!

Kom lekker chillen en lezen
11:30 - 14:30

In de bibliotheek kun je lekker relaxen en lezen in de (spirituele) boeken. Ze zijn trouwens gratis, dus je kunt altijd een boek mee naar huis nemen, mocht je dat willen.

Lezing Innerlijke wijsheid
14:30 - 15:30

‘Je hart bevat de wijsheid die je hoort in de stilte’. Maar hoe word je stil om te kunnen luisteren? Op Healing Garden Winter Dream neemt Simone je mee in de ervaring en methode van Innerlijke Wijsheid.

Kom lekker chillen en lezen
15:30 - 18:00

In de bibliotheek kun je lekker relaxen en lezen in de (spirituele) boeken. Ze zijn trouwens gratis, dus je kunt altijd een boek mee naar huis nemen, mocht je dat willen.

Zondag
10:00
10:30
11:00
11:30
12:00
12:30
13:00
13:30
14:00
14:30
15:00
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
19:30
20:00
The Celebration Room
The Celebration Room
Openings Meditatie

Adem in, adem uit... Tijdens deze meditatie nemen we even een moment de tijd om ons weer te verbinden met onszelf en met elkaar. Zo zetten we samen de energie neer voor deze dag! Want: het fijnste festival maken we immers met zijn allen. Fijn als jij ook meedoet!

Ecstatic Dance
11:30 - 13:30
Martijn Zij

Ecstatic Dance wordt op blote voeten gedanst, op een electronisch tapijt van zieleberoerende wereldse klanken. Laat je meenemen op de unieke mix van passioneel stemwerk, organische instrumenten en authentieke melodieën.

Healing Sound Journey
13:30 - 15:00
Jarina en Frederik

De Healing Sound Journey van Frederik en Jarina is een uitnodiging aan het rationele deel van jouw geest om zich over te geven en mee te laten voeren in de dromerige weidsheid en verwondering van de klinkende energiegolven. Een sound waar een dromerige innerlijke rust en stilte in doorklinkt. De trilling is als een soort innerlijke massage die je door alle lagen meevoert.

Orgasmic Breathing
15:30 - 17:00
Afke Reijenga

Orgasmic breathing, ook wel tantric breathing genoemd, kan je orgasmes nog intenser te maken, en kan zelfs full-body orgasmes veroorzaken, zonder dat je jezelf aanraakt. Yes - dat kan dus echt! Deze vorm van ademhaling heeft zijn wortels in de oeroude wijsheid van het Hinduisme en Buddhisme en wordt met recht geroemd als een vervullende spirituele en seksuele ervaring. Meer weten? Kom naar de workshop van Afke!

Nana Zoe en Fralalai
17:00 - 18:30
Sound Journey

Nana en Fralalai nemen je mee op een diepe reis door wonderlijke klankvelden en transcedente sfeerdimensies. Ze improviseren met instrumenten, zoals de Keltische harp of de Milanese n'goni en zingen in verschillende talen, waaronder Gaelisch en Slavisch, maar bovenal met eigen intuïtieve taal en klank. Ga jij mee op reis?

Laatste dansje met DJ Martijn Zij

De allerlaatste dans van dit weekend. Voetjes van de vloer!!

Volle maan Afsluitceremonie

The Yoga Room
The Yoga Room
Shamanic Breathwork
11:00 - 12:30
Naz Dur & Gaby Timmermans

Sjamanistische ademwerk zetten we een energetische veld neer, dit zorgt voor een veilige bedding waarin mensen veilig kunnen reizen, het ademwerk zorgt dat elk cel in het lichaam voorzien wordt van zuurstof, het wordt ook wel rebirthing genoemd, elk sessie is anders en je komt steeds diepere lagen tegen.

Kundalini Yoga
12:30 - 14:00
Dhyan Tjebbe Westendorp

Kundalini Yoga, oftewel The Yoga of Awareness, is een actieve en levendige yoga, met dynamische oefeningen en ontspanning. Het richt zich sterk op de bewustwording van je eigen bron van levensenergie, de ervaring van je ziel en de mind en de verbinding met het Goddelijke. Fysiek werk je aan je conditie en maakt het je soepel en sterk. Het geeft het je al snel nieuwe energie en ontspanning. Er is ook aandacht voor de adem.

Yin & Sound
14:00 - 15:30
Sarah & Thomas

In tegenstelling tot andere vormen van yoga hoef jij bij yin yoga niets te doen, behalve je te ontspannen in de houdingen, diep in je lijf te zakken, jezelf over te geven aan de zwaartekracht en te blijven ademen. Tel hier de helende klanken van Thomas Kwakernaat bij op en voilà, je hebt de perfecte zondagmiddag activiteit!

Flow & Sound
15:30 - 17:00
Joy en Eddie - Zen Caravan

Flow & Sound is een free yoga flow op live muziek van de handpan. In deze workshop is er een rode draad waarop je kunt mee bewegen. Maar vooral is er ruimte om te ontdekken hoe JIJ kunt bewegen op een manier die voor JOU fijn voelt!

Full Moon Circle
17:00 - 18:30
Simona Schimanovich

The Inspiration Room
The Inspiration Room
Bio-energetica
11:00 - 13:00
Sandra Dierick

Samen met Sandra ga je op ontdekkingstocht door je lijf. Je spoort op waar de spanningen zitten en leert door middel van dans, beweging en ademhaling losser te maken. Zo ontstaat ruimte om je energie en levensvreugde te laten stromen.

Familie Opstelling
13:00 - 15:00
Claes-Berend van der Kolk

In deze workshop wordt gewerkt met enkele vragen van deelnemers. Met eenvoudige opstellingen komen we snel tot de kern en de bedoeling is ter plekke wezenlijke heling te initiëren. Alle deelnemers wordt gevraagd ondersteunend te zijn aan de inbrenger van de vraag en soms krijg je een actieve rol, als bijdrage aan de heling van een ander.

Dive into the depth of selflove
15:00 - 17:00
Alex Güzman

Tijdens deze workshop combineert Alex adem en trauma release om diep in het fysieke-, het mentale-, het emotionele-, en het etherisch lichaam te graven. In deze vier lichamen blijft vaak spanning hangen. Hierdoor kan je te veel in je hoofd blijven en emotioneel uit balans raken. Door het gebruik van de adem leer je weer dieper in je eigen lijf te zakken. Door het oplossen van trauma, en dan met name geboortetrauma, kan je leren beter in het moment te blijven, je gevoelens te uiten, grenzen te stellen en onbewuste patronen te herkennen.

Opstellingen
17:00 - 19:00
Katja Vonk

Veel mensen hebben al ervaring of in ieder geval gehoord van familie opstellingen. Bij deze sessies gaan we ook op een andere manier opstellen. Door jouw vraag, jouw blokkade op te stellen, ontstaat inzicht en ruimte om dat wat niet van jou is naar de goede plek te laten bewegen.

The Meditation Room
The Meditation Room
Sjamanistische Trancereis
11:00 - 12:30
Marcel Boschma

De Sjamanistische Trancereis is een zachte en krachtige manier om jezelf te helen. Marcel Boschma leert je een simpele manier om te ontspannen en te mediteren, gevolgd door een inleidende soul retrieval. Nieuwsgierig? Kom!

Ho'opono Pono - a Sacred Forgiveness Meditation
12:30 - 14:00
Iris Trienekens

Hawaii kent alleen vrouwelijke godinnen die de elementen aansturen. Met de steun van Pelé, godin van de lava, creatie en destructie, gaan we een helende en reinigende ervaring tegemoet. Het Hawaiiaanse vergevingsritueel, de Ho’oponopono, ondersteunt ons bij het helen van die delen van onszelf die nu geheeld willen worden.

SpiegelSpel
14:00 - 15:30
Nurania Khadje & Petra Koopmans

Nurania en Petra nodigen je uit voor het SpiegelSpel. We gaan met spiegels spelen. Kijk in de spiegel en zie wie jij bent. Kijk in de ogen van je ziel. Hoe zou het zijn als je de tijd neemt om diep in je ogen te kijken?

Drumreis binnenaarde met cacao
15:30 - 17:00
Binkie

Je bent welkom op deze meditatieve reis naar de binnenaarde op geluid van drum met cacao ceremonie. Binkie zal deze workshop vullen met meditatie, soundhealing, cacao & sharing. De cacao zorgt er voor dat de muziek nog meer binnenkomt. Ze zal afstemmen op het energieveld van de groep en geeft ruimte aan wat opkomt tijdens een Healing Ceremony. Haar muziek zal een combinatie zijn van singing bowls, gong, zang/ klanken en handpan.

Gronding en Integratie Circle
17:00 - 18:30
Sterre Leonor Kuna

Deze workshop leert je om alles in het moment van het leven een plekje te geven, af te voeren of los te laten wat niet meer nodig is. In de workshop wordt afgestemd op de diepte wortels in voorbereiding op de komende lente.

11:00
11:30
12:00
12:30
13:00
13:30
14:00
14:30
15:00
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
Temple of Sound
Temple of Sound
Sacred Voice Activation
11:30 - 13:00
Patricia Pattinama

Hoe zou het zijn om vrijuit te zingen vanuit hart en ziel, ongeacht de overtuigingen die je klein houden? Iedere stem is uniek en iedereen kan zingen. Wist je dat? Dit is een kwestie van afstemming, zoals een gitaar die gestemd wordt. Het keelchakra gaat over de vrijheid om jezelf te zijn en er uitdrukking aan te geven. Je authentieke waarheid leven. Verbind je met je innerlijke stem, jouw unieke Sacred voice. De unieke stem die verbonden is aan wie jij in essentie bent. Zodat je jouw boodschap en missie vrijuit kunt leven.

Soundjourney
13:30 - 15:00
Dagmar Aben

Laat je meevoeren op reis in jezelf door de helende klanken van Dagmar's sjamanendrum en soothing stemgeluid. Gegarandeerd laat je hier stress en spanning los.

KlankConcert
15:30 - 17:00
Wandering Speedwell & the Water

Klankconcert

Vrouwentempel
Vrouwentempel
Yoniheaven
11:30 - 13:00
Anna Spohr

Bij een vrouwencirkel met Yoni-meditatie verbinden wij de hart-intelligentie met de Yoni-wijsheid, dat doen we d.m.v. lichte, fysieke oefeningen, dans, gebed en "Yoni-yoga" voordat wij tot rust komen en landen op het warme Yoni-kussen. Een yoni-kussen is een meditatie-kussen met een klein kussen erin, gevuld met een natuurlijke warmtedrager. Warmtedrager, in dit geval kersenpitten worden apart opgewarmd met stoom in een pan of met een paar druppels water in een magnetron. Als je op het kussen zit kun je gewoon je kleren aanhouden. Bijdrage is €5 voor het gebruik van het kussen.

Maria Magdalena Ceremonie
14:00 - 15:30
Coosje Knape

Voel jij dat Maria Magdalena jou roept? Dan is het tijd om haar te herinneren. In deze women-only ceremonie begeleidt Coosje jou vanuit een veilige bedding naar wat diep van binnen in jou aanwezig is: jouw Vrouwelijke Goddelijkheid.

Yoni helingsritueel
16:00 - 18:00
Marieke Numananja

Yoni stomen is een persoonlijk en intens ritueel, wat al eeuwen ingezet wordt door vrouwen om je te verbinden met je lichaam en vooral ook je levensenergie te verbeteren en te ervaren. In de vrouwentempel kun je een Yoni stoom ritueel beleven. Voor kruiden, krukjes, kommen en handdoeken wordt gezorgd. Er kunnen 12 vrouwen meedoen in de yoni stoom cirkel. Voel je welkom in de tribe! Een rok of omslagdoek is fijn om bij je te hebben. Bijdrage €5 als tegemoetkoming van de kosten van de materialen. Aanmelden bij de marktkraam van Marieke.

Mannentempel
Mannentempel
Mannenworkshop Mentor
13:30 - 15:00
Iddo Drevijn

Mentor is de leer- en werkplaats voor mannen die aan de hand van wijze levenslessen en échte ontmoetingen persoonlijke groei ambiëren. In deze sessie gaat Iddo in gesprek over het thema BESTEMMING. Heb jij je bestemming helder voor ogen? Of misschien mis je op dit moment juist gevoel voor richting? Het zijn de verhalen van andere mannen die jou inspireren en motiveren meer feeling te krijgen met je eigen bestemming. (Her)ontdek deze ochtend de mentor ín jezelf.

Muziekcirkel Laat je horen
15:30 - 17:00
Marco Kool & Nick Silooy

Even helemaal uit je hoofd en je stem laten horen. Het heeft iets magisch om vanuit je eigen stem in een trance of flow te komen. De vibraties door je stem gieren door je lichaam, zingen is één van de intenste vormen van expressie. Bij Marco en Nick maakt het niet uit of je wel of niet vindt dat je kunt zingen. Zij nemen mantra teksten mee, die je samen met hen gaat zingen en na elk liedje even terug in jezelf te keren.

Temple of Wisdom
Temple of Wisdom
Bosbaden (Shinrin-yoku)
11:00 - 12:30
Stefanie Boomsma

Een bosbad, ook bekend als het Japanse Shinrin-yoku, is een onderdompeling in de natuur. Je ervaart de natuur met al je zintuigen. Bosbaden laat je verwonderen, verstillen en zorgt voor diepe ontspanning. Ook verdiep je jouw persoonlijke verbinding met de natuur om je heen. Verzamelen is bij de Temple of Wisdom. Rond 11.15 uur gaan we het bos in. De duur van de wandeling is 1,5 tot 2 uur. Let op: neem iets mee om op te zitten en kleed je vooral warm aan!

Lezing: Liefdestrauma, loskomen van toxische relaties
11:30 - 13:00
Ylske

Ylske vertelt over haar recent verschenen boek 'Liefdestrauma, loskomen van toxische relaties'. Verstrikt blijven in toxische relaties (relaties die niet goed voor ons zijn), steeds vallen op 'de verkeerde types', geen relaties meer aan durven gaan, blijven hopen op verandering... het zijn de tekenen en de patronen die ons wijzen op de noodzaak tot verandering. Als je tenminste iets anders wil. Een interessante 90 minuten voor iedereen die zich geroepen voelt tot meer zelfonderzoek.

Lezing Innerlijke Wijsheid
13:00 - 14:00

‘Je hart bevat de wijsheid die je hoort in de stilte’. Maar hoe word je stil om te kunnen luisteren? Op Healing Garden Winter Dream neemt Simone je mee in de ervaring en methode van Innerlijke Wijsheid.

Sacred Geometry tekenen
14:00 - 16:00
Casimir ten Have

Geheime geometrie staat bekend als de architectuur van het universum; de vingerafdruk van god. Het tekenen van van deze geometrie open deuren naar andere vormen van waarneming. Kom naar de workshop en leer geheime geometrie maken en herkennen. Het begrijpen van geometrie maakt het holistische aspect van de realiteit meer tastbaar. Voor meer informatie kun je kijken naar dit filmpje met onder andere zelfgemaakte kunst en verbanden die Casimir legt tijdens de workshop: https://www.youtube.com/watch?v=UNXbgC2ITX0

Vrijdag (Weekenders only)
Soon.....