fbpx

Wat was The Summer of Healing Garden fijn!

Wat was The Summer of Healing Garden fijn!

Wat was The Summer of Healing Garden fijn! We hebben ervan genoten en we hopen dat jij dit als bezoeker van onze festivals ook hebt genoten. Laten we nog een keer terugblikken op een serie mooie dagevenementen die we georganiseerd hebben!

Voorzomer

Het begon allemaal op Droompark De Zanding in Otterlo. We waren daar aanwezig als onderdeel van Droomzomer. We noemden onze bijdrage Healing Garden x Droomzomer. Met ijsbaden, meditatiesessies en yoga konden we de deelnemers aan Droomzomer een gevarieerd programma aanbieden. We besloten om onze bijdrage in juli te stoppen, want er moest nog zo veel geregeld worden voor onze andere festivals.

Dat er veel geregeld moest worden bleek wel toen ineens twee bewindspersonen een persconferentie hielden over de zomer. Waar veel mensen uitingen van een “Summer of Love,” bleek dat het niet allemaal mogelijk zou zijn. Voor ons was dit destijds “devastating news.” Dat lieten we ook weten. De steun en de suggesties die we hierna mochten ontvangen waren niet alleen hartverwarmend, maar ook overweldigend. Dat zoveel mensen meedachten met ons, om zo de overige festivals wel door te laten gaan: geweldig!

The Summer of Healing Garden

Ineens was er het begrip The Summer of Healing Garden. Was er geen Summer of Love, dan was er wel een zomer vol inspirerende festivals! Dat was het idee achter The Summer of Healing Garden.

DanceCamp werd DanceDays

Aan het begin van augustus stond een eerste festival op het programma. Samen met Dance the Medicine en Esta Polyesta zouden we DanceCamp organiseren. Een meerdaagsfestival, in het teken van allerlei vormen van dans. Een meerdaagsfestival, dat zat er niet in. We besloten het festival op te delen in dagfestivals. We regelden kampeerfaciliteiten in de buurt en het wachten was toen tot het moment dat ons festivalterrein geopend zou gaan worden.

Door organisatorische problemen moesten we de laatste dag van dit festival, Family DanceDay, verplaatsen. Gelukkig konden we dit dagevenement verplaatsen naar 19 augustus.

Healing Garden Festival

Na DanceDays moesten we ons opmaken voor Healing Garden Festival. Dit festival is ons langstlopende festival en het zou toch niet gaan gebeuren dat er een jaar zou zijn zonder dit festival. We boekten tickets om, we regelden extra tafels voor ons geplaceerde evenement en besloten tot een tweetal extra dagen (18 en 19 augustus). Op de ene dag vond een indrukwekkende water ceremonie plaats (Water Dag) en op de andere dag dus Family DanceDay. Daarnaast was ons reguliere programma van toepassing.

Healing Garden YogaDays

YogaFest, zoals het bedoeld was. Alleen anders. Vandaar de naam YogaDays. Yoga, muziek, wellness en meer. We hebben dit festival met alle liefde aangeboden. Inmiddels is het festival geëindigd en kijken we terug op een aantal schitterende dagen. Dagen die niet mogelijk zouden zijn geweest zonder jouw bijdrage als bezoeker van ons festival!

Foto's en video's

Zoals je hebt kunnen zien lijkt het erop alsof alle evenementen nooit plaatsgevonden hebben. De voorpagina van de website is gewijzigd en het wachten is nu op de eerstvolgende keer wanneer we onze festivals kunnen organiseren. Toch vind je voldoende informatie over de edities van 2021 op onze website. Daarvoor hebben we ook jouw hulp nodig.

Heb je tijdens een van onze festivals foto’s en video’s gemaakt, dan plaatsen we deze graag op onze website en de socials (Facebook, Instagram). Via het onderstaande formulier kun je het materiaal uploaden.

2022

Natuurlijk kunnen we niet in de toekomst kijken. We hopen dat we in 2022 weer meerdaagse festivals aan kunnen bieden. Was je er dit jaar niet bij, mogen we dan volgend jaar op je rekenen? We zouden het erg leuk vinden!