fbpx

“Fralalai” (Francesca Lai) is een Italiaanse Harpspeler en Singer-Songwriter gevestigd in Amsterdam. Haar solorepertoire bevat haar originele liedjes en een paar covers, voornamelijk uitgevoerd met Keltische harp en zang, en met andere instrumenten zoals lier, frametrommel en kalimba.
Haar originele “Keltisch-Mediterrane” (Keltische + Mediterrane) stijl is doordrenkt met dromerige Keltische sferen, maar ook met de emotionele intensiteit van Mediterrane en Midden-Oosterse tinten. Fralalai omschrijft zichzelf als een Neo-Ancient Trobairitz (vrouwelijke troubadour) die verschillende stijlen en talen combineert in een cross-culturele mix die onze moderne tijd verbindt met de oude werelden. Haar uitvoeringen leiden tot betoverende innerlijke reizen, waardoor je je opnieuw kunt verbinden met je emoties en met de natuur, en je jouw ziel kunt vieren.
bron: https://www.gigstarter.nl/artists/fralalai

10 July 2022

Live Performance: Fralalai

Fralala's originele stijl is doordrenkt met dromerige Keltische sferen, maar ook met de emotionele intensiteit van Mediterrane en Midden-Oosterse tinten. 
3 July 2022

Sound Healing Journey

Nana en Fralalai nemen je mee op een diepe reis door wonderlijke klankvelden en transcedente sfeerdimensies.