fbpx

Simon is reeds op jonge leeftijd begonnen met yoga, dans en transformatief body-, en mind werk. Na zijn Bhakti Yoga, Kundalini Yoga and Vinyasa Yoga studies bereisde hij de wereld om nog eens meer dan 500 uren teacher trainingen van de Global School of Prana Flow Yoga te LA.

Simon is de oprichter van Yoga Simon. Hij biedt verschillende unieke yogaopleidingen die nadruk leggen op zowel de solar (yang) als lunar (yin) kwaliteiten van flow practice.

Hij is een van de leading Yoga teachers en teacher trainers in Nederland. Zijn unieke en vernieuwende flow-based teachings zijn een versmelting van zijn lange studie van asana’s (houdingen) en op beweging gebaseerde oefening.

In zijn sessies brengt hij op een vrolijke, luchtige manier de aandacht naar de subtiele aspecten van adem- en energie werk. Hij duikt diep in de mystieke teachings van Yoga en meditatie en gebruikt die als tools voor transformatie en persoonlijke bevrijding. Hiermee leert hij zijn studenten ‘to live their love and embody their freedom’

Meer over Simon op: https://yogasimon.com

26 June 2022

The Art of Flow & the Alchemy of Love

In deze rituele satsang brengt Simon sacred teachings over de kunst van het leven in Flow, zowel in Yoga, het Leven als de Liefde.
26 June 2022

Surya | Radient Flow Masterclass

Stap met Simon in de mandala voor een epische flow om jouw levenskrachten te doen ontwaken, je vrijheid te belichamen en te shinen als de zon!
26 June 2022

Chandra | Lunar Flow Masterclass

Lunar Flow is een diepe, bezielde reis naar innerlijke heling en regeneratie.