fbpx

Het kloppend hart van het festival. Overdag is het heerlijk toeven op de kussens voor het podium terwijl je wegdroomt op hemelse klanken en helende concerten, ‘s middags en ‘s avonds kun je deelnemen aan ecstatic dance of een cacaoceremonie.

9 May 2023

Dit is een nieuwe test

test
18 August 2022

Shamanic Breathwork

De adem is de weg naar wie je werkelijk bent, naar heling en het loslaten van trauma's. Levi zal je begeleiden naar ontspanning en het beoefenen van een eenvoudige ademhalingstechniek.
18 August 2022

Sing & YinYoga

Ademenen, zingen & mediteren. Dat is wat we in deze workshop gaan doen. We stemmen af op helende frequenties en gebruiken onze stem om dieper in je essentie te duiken.
18 August 2022

Live muziek: May & June

Zussen May en June vormen samen een singer-songwriterduo. Ze zingen al zolang ze zich kunnen herinneren samen liedjes, zowel in het Nederlands als in het Engels. Hun muziek bestaat uit tweestemmige luisterliedjes met poëtische teksten over het leven en de liefde.

17 August 2022

Closing Ceremony – Karma Concert

17 August 2022

Crystal Soundhealing bath

My name is Valeriya. I am a crystal sound healer and during my sessions with crystal singing bowls, which are singing on 432 hz, people can reconnect with their higher source, cleaning their chakras as well as get spiritual awakenings, sensations and insights. The true knowledge lies in the silence […]
13 August 2022

Temple of Us

12 August 2022

Mantra’s met Yvonne, Wu-Wei, Mizza en Joep

12 August 2022

Medicine Songs met Inti