In the Place of Stillness staat het vinden van stilte in de mind en inner peace centraal tijdens onder andere yin yoga sessies, sound healings en meditaties.. Want meditatie is echt fantastisch voor je gezondheid en geluksbeleving.

21 augustus 2022

Cacao Ritueel

Jeroen verzorgt een cacao ritueel met aandacht voor ‘jouw zelf’: Aandacht voor je ademhalingAandacht voor ontladen en opladenAandacht voor voedingAandacht voor cacao-voeding. Jeroen maakt een cacao-product […]
17 augustus 2022

Vinyasa Fundamentals

Technische fundamentals van vinyasa yoga. Tijdens deze workshop zullen we kijken naar de basis houdingen van vinyasa yoga. Door middel van oefeningen uit verschillende disciplines zoals […]
17 augustus 2022

Yin Yoga en Soundhealing

16 augustus 2022

Sound Journey

Laat je meevoeren op reis in jezelf door de helende klanken van Dagmar's sjamanendrum en soothing stemgeluid.
16 augustus 2022

Liefde voor jezelf

Alles verandert wanneer je van jezelf begint te houden.  Je wordt een krachtige bron in jezelf, die beter aantrekt. Hoe meer je houdt van wie je bent, hoe minder je bevestiging en goedkeuring zoekt.
16 augustus 2022

Circle Songs

Circle Songs is een magische combinatie van een (vrouwen)cirkel, stembevrijding en freestyle geïnspireerd mantra zingen.
13 augustus 2022

Gronding en integratie meditatie

Er gebeurt tijdens een festival veel! Daarom kan het een uitdaging zijn om in het groepsveld jezelf weer opnieuw te treffen en te positioneren.
12 augustus 2022

Egyptisch Chanten

12 augustus 2022

Reiki Groepshealing (kampeerders only!)