fbpx

In the Place of Stillness staat het vinden van stilte in de mind en inner peace centraal tijdens onder andere yin yoga sessies, sound healings en meditaties.. Want meditatie is echt fantastisch voor je gezondheid en geluksbeleving.

21 August 2022

Cacao Ritueel

Jeroen verzorgt een cacao ritueel met aandacht voor ‘jouw zelf’: Aandacht voor je ademhalingAandacht voor ontladen en opladenAandacht voor voedingAandacht voor cacao-voeding. Jeroen maakt een cacao-product in vaste vorm. De kwaliteit en samenstelling van de ingrediënten is van topkwaliteit. De ervaring van het ‘tot je nemen’ van de cacaoblokken overstijgt […]
17 August 2022

Vinyasa Fundamentals

Technische fundamentals van vinyasa yoga. Tijdens deze workshop zullen we kijken naar de basis houdingen van vinyasa yoga. Door middel van oefeningen uit verschillende disciplines zoals yoga, ballet, pilates en krachttraining zullen we meer bewustzijn creëren van het lichaam in.
16 August 2022

Sound Journey

Laat je meevoeren op reis in jezelf door de helende klanken van Dagmar's sjamanendrum en soothing stemgeluid.
16 August 2022

Liefde voor jezelf

Alles verandert wanneer je van jezelf begint te houden.  Je wordt een krachtige bron in jezelf, die beter aantrekt. Hoe meer je houdt van wie je bent, hoe minder je bevestiging en goedkeuring zoekt.
16 August 2022

Circle Songs

Circle Songs is een magische combinatie van een (vrouwen)cirkel, stembevrijding en freestyle geïnspireerd mantra zingen.
13 August 2022

Gronding en integratie meditatie

Er gebeurt tijdens een festival veel! Daarom kan het een uitdaging zijn om in het groepsveld jezelf weer opnieuw te treffen en te positioneren.