fbpx

YogaFest

21 August 2022

Maya Teachings

Remco – de weg van de zonEen inleiding in de Maya wijsheid.
21 August 2022

Cacao Ritueel

Jeroen verzorgt een cacao ritueel met aandacht voor ‘jouw zelf’: Aandacht voor je ademhalingAandacht voor ontladen en opladenAandacht voor voedingAandacht voor cacao-voeding. Jeroen maakt een cacao-product in vaste vorm. De kwaliteit en samenstelling van de ingrediënten is van topkwaliteit. De ervaring van het ‘tot je nemen’ van de cacaoblokken overstijgt […]
20 August 2022

Nieuw onderwijs – leren in vrijheid

Cordelia is oprichter van de Democratische School LIFE (Amsterdam) en leidt een kring over deze nieuwe vorm van onderwijs.
18 August 2022

Shamanic Breathwork

De adem is de weg naar wie je werkelijk bent, naar heling en het loslaten van trauma's. Levi zal je begeleiden naar ontspanning en het beoefenen van een eenvoudige ademhalingstechniek.
18 August 2022

Soul Singing Circle – water element 

We gebruiken onze gezamenlijke helende vermogens door langzame tai chi bewegingen en onze (zang)stem om onszelf, elkaar, het water en daarmee de rivieren, meren, zeeën en oceanen helen. Dit zal ons helpen om te zuiveren, te verjongen, ons te verheugen en om dankbaar te zijn om samen de wijsheid te delen die het Element Water ons brengt.
18 August 2022

Sing & YinYoga

Ademenen, zingen & mediteren. Dat is wat we in deze workshop gaan doen. We stemmen af op helende frequenties en gebruiken onze stem om dieper in je essentie te duiken.
18 August 2022

Live muziek: May & June

Zussen May en June vormen samen een singer-songwriterduo. Ze zingen al zolang ze zich kunnen herinneren samen liedjes, zowel in het Nederlands als in het Engels. Hun muziek bestaat uit tweestemmige luisterliedjes met poëtische teksten over het leven en de liefde.

18 August 2022

Yin met Nidra

Vera Develing helpt je tijdens haar body-mind-soul sessies en yogalessen herinneren aan wie/wat je in werkelijkheid bent.
18 August 2022

Shamanistische Transreis

Onder begeleiding van zijn sjamanendrum neemt Marcel je mee op een innerlijke reis naar jouw krachtplek.