26 t/m 28 januari 2024

Healing Garden
Winter Dream


Het weekend van 26 t/m 28 januari 2024 zal Healing Garden voor de tweede maal neerstrijken op het intieme vakantiepark Eigen Wijze en deze magische plek omtoveren tot en ware winterdroom waarin iedereen, klein en groot, tot bloei kan komen.    


Laat je inspireren!

Met een gevarieerd programma van uiteenlopende verrassende workshops en interessante lezingen dagen we je uit om dichter bij jezelf te komen en naar je eigen hart te luisteren. Zo kom je in je eigen kracht. We willen je inspireren de beste versie van jezelf te zijn en je helpen jouw wereld een beetje mooier te maken. Je neemt niet alleen mooie ervaringen, maar ook nieuwe inzichten mee naar huis.

Plezier in dansen!

In het universum is alles altijd in beweging – als in een voortdurende dans. Op Healing Garden ervaar je het plezier van je lichaam bewegen via onder meer Ecstatic Dance en dansyoga. Of vind je eigen ritme op de cosmic beats van onze Healing Garden DJ’s.

Genieten van muziek & meer

Tijdens Healing Garden geniet je van verschillende live muziekoptredens. Droom weg en ontspan op de hemelse klanken van helende soundhealings, geniet van de akoestische muziek van singer-songwriters en dans tot je niet meer kunt op de cosmic en ecstatic beats van onze Healing Garden DJ’s.

Momenten van bezinning

Soms is het fijn is om even bewust stil te staan en extra aandacht te besteden aan bepaalde momenten in het leven. Bij dingen waar je dankbaar voor bent of die je juist los wilt laten. Of gewoon om het leven te vieren. Tijdens onze winterdroom kun je verschillende ceremonies bijwonen. Denk aan een cacaoceremonie, Blauwe Lotus ceremonie, of een mannen of vrouwen ceremonie.

Jezelf stretchen

In de verwarmde kas vind je elke dag een uitgebreid programma met verschillende sessies door diverse yogateachers en professionals. Hier maak je kennis met verrassende nieuwe variaties. In je eentje of samen, in stilte of juist met meditatieve live muziek. Je hoeft geen doorgewinterde yogi te zijn, iedereen kan meedoen.

Happy & healthy door mediteren

Wist je dat slechts een paar minuten mediteren per dag je gezondheid en geluksbeleving een flinke boost geven? Op Healing Garden zoek je via verschillende meditatietechnieken de stilte in je mind en inner peace op. Middenin de rust van de natuur.

Kom logeren!

Voor een ieder, die net zo enthousiast is als wij en zich een heel weekend wil onderdompelen in de Healing Garden vibes, hebben we een verschillende package deals in de aanbieding. Zo kan je logeren in een gezellig, knus vissershuisje of comfortabele woning die je deelt met andere gezellige Healing Gardeners, maar ook in een luxe Tiny House met jouw vrienden of familie. Voor elk wat wils! Slaap je liever in je eigen camper? Ook dat is mogelijk!
 • Workshops

 • Meditaties

 • Ecstatic Dance

 • Massages

 • Mantra's

 • Sound healings

 • Trance reizen

 • Cacao Ceremonies

 • Breathwork

 • Sauna & Hottub

 • Kids playground

 • Blauwe Lotus Ceremonie


  De sacred space
  voor je ware zelf


  Vier het leven
  deze winter met ons mee!

  Diep verscholen in de Noordoostpolder ligt een intiem vakantiepark. Hier zullen we deze winter neerstrijken om onze Healing Garden Winter Dream te verwezenlijken.


  Op deze magische plek zijn heerlijke, grote omgebouwde stallen voor het hosten van ceremonies, yogasessies, meditaties, workshops en lezingen, een prachtig rond theehuis voor akoestische optredens, intieme ruimtes voor individuele sessies, en een grote zaal om samen te dansen, te eten en het leven te vieren.

  Rond rond de visvijver, omringd door een houtwal met wandelpaden, liggen 13 vissershuisjes met achter elke voordeur een nieuwe ervaring.


  Je vind hier professionele therapeuten, coaches, healers en readers, maar ook een kruidentempel, ruimte voor mannen-, en vrouwencirkels en ceremonies.

  Ga jij mee op avontuur deze winter?

  Kom je een dagje naar WinterDream?
  Helaas zijn de weekend packages uitverkocht  Blijf het hele weekend

  Alle weekenders zijn helaas uitverkocht. Er zijn nog wel een aantal  losse dagtickets beschikbaar voor de zaterdag en de zondag. Wees er snel bij!

  Nog wel dagtickets

  Voor de zaterdag en zondag zijn er ook dagkaarten te verkrijgen waarmee je toegang hebt tot alle workshops, ceremonies en activiteiten.

  Het workshop programma van
  Winter Dream staat online!


  Met een geldig ticket kan je deelnemen aan het uitgebreide en gevarieerde programma met inspirerende workshops, lezingen, yogasessies en ceremonies. Dit is allemaal inbegrepen in je ticket, tenzij expliciet anders vermeld op de website.

  Bekijk het programma

  Follow your heart

  Op Healing Garden doen we niet aan voorinschrijvingen voor workshops. Waarom? Gaan we je uitleggen!

  Als je alles van te voren wil plannen, zet je jouw dag als het ware al vast in je hoofd, en ren je van workshop naar workshop, waardoor je eigenlijk het punt mist.

  Het punt is namelijk, om in het NU op ontdekking te gaan. Te gaan waar jouw hart je brengt. En dan krijg je precies wat je nodig hebt!

  Rondom de centrale vijver liggen 12 vissershuisjes,

  met achter elke deur een nieuwe ervaring

  Je vind hier professionele therapeuten, coaches, healers en readers, maar ook een kruidentempel, een ultieme-relax-hangmatten ruimte, hebbedingen-winkeltjes en zelfs een voetspecialist. Voor de sessies wordt een vergoeding gevraagd.

  Merkaba Healing

  Maak kennis met Merkaba en BronCodeStoel heling van Jeroen en Karimu tijdens je bezoek aan Healing Garden. Zij verzorgen behandelingen om jou aarding te ondersteunen, je energie lichaam te vitaliseren en je licht lichaam te helen.

  Aroma Massage

  Stap in de wereld van natuurlijke geuren en volg een workshop auraspray maken met etherische olietjes van Jiska of laat je heerlijk pamperen door Stephanie  met een relaxte oliemassage.

  Holistische Massage

  Ulrike gebruikt verschillende technieken om afvalstoffen af te voeren, holistische pulsingen om de celwanden te openen en systemisch werk via het lichaam om dieper liggende blokkades en het innerlijke kind aan te raken. 

  Chakra Healing

  Nieuwsgierig naar wat jouw chakra's jouw vertellen? Bij Roel kan je terecht voor een chakra behandeling. Eerst pendelt hij je energie om te kijken hoe jouw energie stroomt, daarna brengt hij je in balans met een energetische behandeling.

  Voeten specialist

  Op Healing Garden Festival kan je bij Voetspecialist Robin Captijn terecht voor een kort consult waarin hij een voetafdruk van je voeten maakt en je een analyse geeft. Zo krijg jij inzicht in waar je nu staat op fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel niveau en kom je erachter wat je voeten jou stiekem al die tijd al proberen te vertellen.

  Human Design

  Door inzicht te krijgen in wie je werkelijk bent, kun je meer in alignment met jezelf leven. Je leert betere keuzes maken, die echt bij je passen waardoor je meer in het moment kunt leven, meer ontspanning en geluk ervaart. Wil jij meer weten over je design? Boek dan een consult bij Grietsje of Rianna.

  Gypsy Joy

  Hier scoor je die leuke nieuwe outfit, een mooi sieraad of een souvenirtje voor thuis. Gypsy Joy heeft het!

  En-Lighten Temple 

  Met vragen als wie ben ik? Welke talenten heb ik? Wat wil ik? Hoe moet ik me staande houden in deze veeleisende maatschappij? Wat heb ik nodig om een volgende stap in mijn leven te zetten? kan je terecht bij Elisabeth. In haar behandelingen en sessies ga je samen op zoek naar de antwoorden op jouw vragen met als doel: de puurste vorm van jezelf worden.

  Fine-Tune Temple

  De Fine-Tune Temple is de ultieme relax plek! Hier kan je even uitrusten op schapenkleedjes, genieten van soundhealings, knabbelen aan ceremoniële cacao of snuffelen tussen de prachtige hebbedingetjes.

  Praktijk Moeder Aarde

  Wees welkom in de praktijk van Harmina Brinks en Jan Pieter Balk voor natuurlijke healings methoden. Daarnaast kan je hier terecht voor Antroposofische poppen, feeën en engelen, geïnspireerd door de Regenboogenergie die een helende werking op Nieuwetijdskinderen hebben en Healing Wands, Krachtstokken, Energiestaffen, die gemaakt zijn van boomtakken en een bijzondere helende werking op het menselijk lichaam en de geest hebben.

  Place of Joy

  Place of Joy Ook voor kinderen is er op Healing Garden WinterDream genoeg te beleven. Denk aan kinderyoga, meditatie en leren om liefdevol te communiceren. Maar ook gewoon marshmallows roosteren boven een vuurtje.

  Place of Peace

  In the Place of Peace staan meditatie, het vinden van stilte en inner peace centraal. Want een momentje van innerlijke vrede is echt fantastisch voor je gezondheid en geluksbeleving.


  Op Healing Garden is er voor iedereen genoeg te doen.
  Laat je inspireren.

  Verspreid over het terrein vind je verschillende area’s waarvan de naam al een idee geeft wat er te doen is. 

  Place of Celebration

  Het kloppend hart van het festival. Overdag is het heerlijk toeven op de kussens voor het podium terwijl je wegdroomt op hemelse klanken en helende concerten, 's middags en 's avonds kun je deelnemen aan Ecstatic Dance of een cacaoceremonie.

  Place of Balance

  Hier kan je deelnemen aan verschillende yogasessies, meditaties en soundhealings. In stilte, of juist met meditatieve muziek. Je vind hier vast wel een sessie waar jouw hart sneller van gaat kloppen terwijl je adem kalm blijft.

  Place of Transformation

  Zit jij jezelf soms een beetje in de weg? Kom dan naar de Place of Transformation! Hier krijg je inzicht in je eigen onbegrepen patronen en leer je ze te transformeren.

  Place of Connection

  In the Place of Connection volg je verdiepende workshops waarin je werkt aan een liefdevolle connectie met jezelf. En vanuit die verdieping aan de connectie met de ander.

  Place of Ceremony

  In the Place of Ceremony kan je even bewust stil te staan en extra aandacht te besteden aan bepaalde momenten in het leven. Bij dingen waar je dankbaar voor bent of die je juist los wilt laten.

  Place of Peace

  In the Place of Peace staan meditatie, het vinden van stilte en inner peace centraal. Want een momentje van innerlijke vrede is echt fantastisch voor je gezondheid en geluksbeleving.

   

  Place of Joy

  Place of Joy Ook voor kinderen is er op Healing Garden WinterDream genoeg te beleven. Denk aan kinderyoga, meditatie en leren om liefdevol te communiceren. Maar ook gewoon marshmallows roosteren boven een vuurtje.

  The Dining Room

  Hier kun je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat terecht voor (h)eerlijke, verantwoorde hapjes en drankjes, fijne gesprekken en prachtige live-optredens. Geniet van hemelse klanken en engelachtige stemmen.

   

  Eten & drinken bij 

  Healing Garden Winter Dream

  Tijdens Winter Dream
  zijn huisdieren welkom!

  Mits ‘ie goed is opgevoed en jij achter ‘m opruimt. Maar dat spreekt voor zich, toch?