Healing Garden
Winter Dream
3 t/m 5 februari


Een weekend vol verbinding, verdieping en inspiratie. Met workshops, ceremonies, yoga, dansen, mediteren en live-muziek. Een momentje voor jezelf tijdens een ontspannende massage, healing of reading, struinen over de festivalmarkt en verantwoorde lekkernijen.

Maar vooral knus met zijn allen rond de houtkachel in de gezellige gezamenlijke woonkamer en warme chai rond het kampvuur onder de sterren.

Dat is Healing Garden Winter Dream!


Laat je inspireren!

Met een gevarieerd programma van uiteenlopende verrassende workshops en interessante lezingen dagen we je uit om dichter bij jezelf te komen en naar je eigen hart te luisteren. Zo kom je in je eigen kracht. We willen je inspireren de beste versie van jezelf te zijn en je helpen jouw wereld een beetje mooier te maken. Je neemt niet alleen mooie ervaringen, maar ook nieuwe inzichten mee naar huis.

Plezier in dansen!

In het universum is alles altijd in beweging – als in een voortdurende dans. Op Healing Garden ervaar je het plezier van je lichaam bewegen via onder meer Ecstatic Dance en dansyoga. Of vind je eigen ritme op de cosmic beats van onze Healing Garden DJ’s.

Genieten van muziek & meer

Tijdens Healing Garden geniet je van verschillende live muziekoptredens. Droom weg en ontspan op de hemelse klanken van helende soundhealings, geniet van de akoestische muziek van singer-songwriters en dans tot je niet meer kunt op de cosmic en ecstatic beats van onze Healing Garden DJ’s.

Momenten van bezinning

Soms is het fijn is om even bewust stil te staan en extra aandacht te besteden aan bepaalde momenten in het leven. Bij dingen waar je dankbaar voor bent of die je juist los wilt laten. Of gewoon om het leven te vieren. Tijdens onze winterdroom kun je verschillende ceremonies bijwonen. Denk aan een cacaoceremonie, Blauwe Lotus ceremonie, of een mannen of vrouwen ceremonie.

Jezelf stretchen

In de verwarmde kas vind je elke dag een uitgebreid programma met verschillende sessies door diverse yogateachers en professionals. Hier maak je kennis met verrassende nieuwe variaties. In je eentje of samen, in stilte of juist met meditatieve live muziek. Je hoeft geen doorgewinterde yogi te zijn, iedereen kan meedoen.

Happy & healthy door mediteren

Wist je dat slechts een paar minuten mediteren per dag je gezondheid en geluksbeleving een flinke boost geven? Op Healing Garden zoek je via verschillende meditatietechnieken de stilte in je mind en inner peace op. Middenin de rust van de natuur.

Kom logeren!

Voor een ieder, die net zo enthousiast is als wij en zich een heel weekend wil onderdompelen in de Healing Garden vibes, hebben we een verschillende package deals in de aanbieding. Zo kan je logeren in een gezellig, knus vissershuisje of comfortabele woning die je deelt met andere gezellige Healing Gardeners, maar ook in een luxe Tiny House met jouw vrienden of familie. Voor elk wat wils! Slaap je liever in je eigen camper? Ook dat is mogelijk!

De sacred space
voor je ware zelf


Vier het leven
deze winter met ons mee!

Het weekend van 3 t/m 5 februari 2023 zal de Healing Garden karavaan voor de eerste keer neerstrijken op een kleinschalig en intiem vakantiepark in de Noordoostpolder om de boel om te toveren tot een magisch winterwonderland.


Denk: een heel weekend lang workshops, ceremonies, yoga, dansen, mediteren en inspireren voor het hele gezin zoals je van ons gewend bent, maar dan op een prachtig, intiem vakantiepark met gezellige huisjes en heerlijke grote ruimtes, geschikt om het leven in te vieren.


Voor de kids is er een speciaal kinderprogramma en zelfs de hond mag mee!


Daarnaast bieden we natuurlijk ook onvervalste festival fun: dansen tot je benen niet meer kunnen op de ecstatic beats van onze Healing Garden dj’s, opladen in de wellness area met massages en verschillende individuele sessies, struinen over onze festivalmarkt, genieten van vegan lekkernijen en verantwoorde fastfood in onze eat street en magische momenten in contact met je Healing Garden family, kampvuur onder de sterren en verbinding en gezelligheid.


Voor deze heerlijkheid zijn zowel dagkaarten, als weekend pakketten te verkrijgen. Weekend pakketten zijn inclusief maaltijden en overnachtingen.

Tot Healing Garden Winter Dream!

Kom je een dagje?
Of blijf je gezellig het hele weekend?

Met een geldig entreebewijs voor Healing Garden Winter Dream kan je kosteloos deelnemen aan het uitgebreide en gevarieerde programma met inspirerende workshops, lezingen, yogasessies en ceremonies, tenzij expliciet anders vermeld op de website.

Massages, individuele behandelingen, drankjes, vegan lekkernijen en verantwoorde fastfood zitten niet bij je ticket inbegrepen. Weekend pakketten zijn inclusief maaltijden; bij dagkaarten zijn deze niet inbegrepen.

Niets missen van het festival?
Blijf lekker bij ons slapen!

Waar slaap jij tijdens
Healing Garden Winter Dream?


Basic overnachten in een knus vissershuisje of juist superromantisch met zijn tweetjes in een Tiny House?

Bekijk het aanbod

Alle maaltijden zijn inbegrepen
bij jouw weekend ticket


We starten de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet; lunch en diner regel je bij een cateraar naar keuze.

Bekijk het hier

Overnachten tijdens
Healing Garden Winter Dream

Voor een ieder, die net zo enthousiast is als wij en zich een heel weekend wil onderdompelen in de Healing Garden vibes, hebben we verschillende bedden in verschillende huisjes in de aanbieding, van basic, een bed in een vissershuisjes tot luxe Tiny Houses voor jezelf.

Inbegrepen bij een weekend pakket:

 • Gezamenlijk ontbijtbuffet
 • Lunch
 • Diner
 • Lakenpakket (Je hoeft dus geen beddengoed mee te nemen)
 • Schoonmaakkosten
 • Deelname aan alle workshops en activiteiten (tenzij expliciet anders vermeld op de website)
 • Toegang tot het exclusieve vrijdagavond programma.

Basic pakket

Met dit pakket overnacht je in een gedeelde 2-persoonskamer in een gezellig vissershuisje. 

Liever een kamer voor jezelf? Tegen een meerprijs is het mogelijk om een eigen kamer te boeken. 

In deze woningen is het niet mogelijk gebruik te maken van de woonkamer en deel je de badkamer met andere Healing Gardeners.

Comfort pakket

Met dit pakket overnacht je in een gedeelde 2-persoonskamer in een 4-persoons lodge aan het water, of in een 6-, of 8-persoons comfortabel huisje.

In de comfortabele woningen is het mogelijk om tegen een meerprijs een kind tot 6 jaar bij twee betalende volwassenen op de kamer te laten slapen, of een kamer voor jezelf te boeken.

In deze woningen deel je de woonkamer en badkamer met andere Healing Gardeners.

Het is ook mogelijk deze woningen exclusief voor jouw gezelschap te boeken.

Luxe pakket (Uitverkocht)

Altijd al in een Tiny House willen overnachten? Kan gewoon tijdens onze Winter Dream!

Met het luxe pakket verblijf je romantisch met zijn tweetjes in alle comfort van dit modern ingerichte paleisje.

Dit pakket is alleen te boeken met een groep van twee personen.

Liever een huisje alleen
voor jou en je crew?

Laat het ons weten! We hebben verschillende 2-, 4-, 6- en 8-persoonshuisjes in de aanbieding.

 • Workshops

 • Meditaties

 • Mindfulness

 • Ecstatic Dance

 • Medicine music

 • Gezelligheid bij het kampvuur

 • Massages

 • Mantra's

 • Sound healings

 • Sauna & Hottub

 • Kids playground

 • DJ's

 • Trance reizen

 • Familie opstellingen

 • Liefdevolle communicatie

 • Tantric dance

 • Stembevrijding

 • Sprekers

 • Verhalen vertellers

 • Stilte wandelingen

  Tijdens Winter Dream
  zijn huisdieren welkom!

  Mits ‘ie goed is opgevoed en jij achter ‘m opruimt. Maar dat spreekt voor zich, toch?

  Geef jij een leuke workshop,
  waanzinnige act of doe
  jij iets anders fantastisch?


  Het leukste festival maken we natuurlijk met zijn allen, dus zijn wij op zoek naar jou!  Op Healing Garden is er voor iedereen genoeg te doen.
  Laat je inspireren.

  Verspreid over het terrein vind je verschillende area’s waarvan de naam al een idee geeft wat er te doen is. 

  Het programma van Healing Garden Winter Dream

  Op dit moment is het programma nog niet bekend, houdt deze pagina of onze socials in de gaten!