Healing Garden
Winter Dream


Het weekend van 26 t/m 28 januari 2024 zal Healing Garden voor de tweede maal neerstrijken op het intieme vakantiepark Eigen Wijze en deze magische plek omtoveren tot en ware winterdroom waarin iedereen, klein en groot, tot bloei kan komen.    


Laat je inspireren!

Met een gevarieerd programma van uiteenlopende verrassende workshops en interessante lezingen dagen we je uit om dichter bij jezelf te komen en naar je eigen hart te luisteren. Zo kom je in je eigen kracht. We willen je inspireren de beste versie van jezelf te zijn en je helpen jouw wereld een beetje mooier te maken. Je neemt niet alleen mooie ervaringen, maar ook nieuwe inzichten mee naar huis.

Plezier in dansen!

In het universum is alles altijd in beweging – als in een voortdurende dans. Op Healing Garden ervaar je het plezier van je lichaam bewegen via onder meer Ecstatic Dance en dansyoga. Of vind je eigen ritme op de cosmic beats van onze Healing Garden DJ’s.

Genieten van muziek & meer

Tijdens Healing Garden geniet je van verschillende live muziekoptredens. Droom weg en ontspan op de hemelse klanken van helende soundhealings, geniet van de akoestische muziek van singer-songwriters en dans tot je niet meer kunt op de cosmic en ecstatic beats van onze Healing Garden DJ’s.

Momenten van bezinning

Soms is het fijn is om even bewust stil te staan en extra aandacht te besteden aan bepaalde momenten in het leven. Bij dingen waar je dankbaar voor bent of die je juist los wilt laten. Of gewoon om het leven te vieren. Tijdens onze winterdroom kun je verschillende ceremonies bijwonen. Denk aan een cacaoceremonie, Blauwe Lotus ceremonie, of een mannen of vrouwen ceremonie.

Jezelf stretchen

In de verwarmde kas vind je elke dag een uitgebreid programma met verschillende sessies door diverse yogateachers en professionals. Hier maak je kennis met verrassende nieuwe variaties. In je eentje of samen, in stilte of juist met meditatieve live muziek. Je hoeft geen doorgewinterde yogi te zijn, iedereen kan meedoen.

Happy & healthy door mediteren

Wist je dat slechts een paar minuten mediteren per dag je gezondheid en geluksbeleving een flinke boost geven? Op Healing Garden zoek je via verschillende meditatietechnieken de stilte in je mind en inner peace op. Middenin de rust van de natuur.

Kom logeren!

Voor een ieder, die net zo enthousiast is als wij en zich een heel weekend wil onderdompelen in de Healing Garden vibes, hebben we een verschillende package deals in de aanbieding. Zo kan je logeren in een gezellig, knus vissershuisje of comfortabele woning die je deelt met andere gezellige Healing Gardeners, maar ook in een luxe Tiny House met jouw vrienden of familie. Voor elk wat wils! Slaap je liever in je eigen camper? Ook dat is mogelijk!

De sacred space
voor je ware zelf


Vier het leven
deze winter met ons mee!

Diep verscholen in de Noordoostpolder ligt een intiem vakantiepark. Hier zullen we deze winter neerstrijken om onze Healing Garden Winter Dream te verwezenlijken.


Op deze magische plek zijn heerlijke, grote omgebouwde stallen voor het hosten van ceremonies, yogasessies, meditaties, workshops en lezingen, een prachtig rond theehuis voor akoestische optredens, intieme ruimtes voor individuele sessies, en een grote zaal om samen te dansen, te eten en het leven te vieren.

Rond rond de visvijver, omringd door een houtwal met wandelpaden, liggen 13 vissershuisjes met achter elke voordeur een nieuwe ervaring.


Je vind hier professionele therapeuten, coaches, healers en readers, maar ook een kruidentempel, ruimte voor mannen-, en vrouwencirkels en ceremonies.

Ga jij mee op avontuur deze winter?


Op Healing Garden is er voor iedereen genoeg te doen.
Laat je inspireren.

Verspreid over het terrein vind je verschillende area’s waarvan de naam al een idee geeft wat er te doen is. 

The Dining Room

Hier kun je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat terecht voor (h)eerlijke, verantwoorde hapjes en drankjes, fijne gesprekken en prachtige live-optredens. Geniet  van hemelse klanken en engelachtige stemmen.

Ontbijt van 8:00 - 10:00
Doorlopend eten van 13:00 - 21:00

Rondom de centrale vijver liggen 12 vissershuisjes, met achter elke deur een nieuwe ervaring

Je vind hier professionele therapeuten, coaches, healers en readers, maar ook een kruidentempel, ruimte voor mannen-, en vrouwencirkels en ceremonies. Voor sommige sessies wordt een extra bijdrage gevraagd.

1. Kruiden en Consulten Tempel

Bij Frans kan je terecht voor diverse consulten. Natuurlijk heeft hij zijn uitgebreide winkel met kruiden en theeën bij zich.

2. Aroma Massage Tempel

Laat je verwennen met een Aroma Massage of check welke olie het beste bij jouw past met behulp van een iTOVi scan

3. Holistische Massage Tempel

In de massage neemt Csilla jou mee op een holistische en energetisch verdiepende reis in jezelf, zodat jij de mooiste versie van jezelf kan worden.

4. Aura en chakra tempel

Nieuwsgierig naar jouw aura? Marieke zet 'm voor je op de foto! Bij Roel kan je terecht voor een chakra behandeling.

5. Temple of Wisdom

Hier luister je naar inspirerende lezingen en kan je relaxen en bladeren in de (spirituele) boeken.

6. Vrouwen tempel

Dé plek waar vrouwen elkaar kunnen ontmoeten en deelnemen aan verbindende vrouwencirkels.

7. Mannen tempel

Een veilige plek, waar mannen helemaal zichzelf kunnen zijn en elkaar in alle oprechte pure rauwheid kunnen ontmoeten

8.Temple of Sound

Van Soundhealings tot Stemexpressie: bij de Temple of Sound draait alles om frequenties. Laat jouw eigen unieke zelf horen!

9. Gypsy Joy temple

Hier scoor je die leuke nieuwe outfit, een mooi sieraad of een souvenirtje voor thuis. Gypsy Joy heeft het!

10. Temple of Creation

Bij Els kan je een krachtvoorwerp of een droombord maken. Of gewoon rondkijken en je verwonderen.

11. Reiki Temple

Reiki is een eeuwenoude geneeswijze waarbij met handoplegging wordt gewerkt. Ervaar het hier!

12. Temple of Human design

Hier kun je inzicht krijgen in wie je werkelijk bent, zonder alle conditionering, verplichtingen en verwachtingen.

Stel hier jouw ideale dagje Healing Garden samen.

Met een geldig entreebewijs voor Healing Garden Winter Dream kan je kosteloos deelnemen aan het uitgebreide en gevarieerde programma met inspirerende workshops, lezingen, yogasessies en ceremonies, tenzij expliciet anders vermeld op de website.

Massages, individuele behandelingen, drankjes, vegan lekkernijen en verantwoorde fastfood zitten niet bij je ticket inbegrepen. Weekend pakketten zijn inclusief maaltijden; bij dagkaarten zijn deze niet inbegrepen.

Let wel: het programma kan hier en daar nog wat wijzigen

Zondag
10:00
10:30
11:00
11:30
12:00
12:30
13:00
13:30
14:00
14:30
15:00
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
19:30
20:00
The Celebration Room
The Celebration Room
Openings Meditatie

Adem in, adem uit... Tijdens deze meditatie nemen we even een moment de tijd om ons weer te verbinden met onszelf en met elkaar. Zo zetten we samen de energie neer voor deze dag! Want: het fijnste festival maken we immers met zijn allen. Fijn als jij ook meedoet!

Ecstatic Dance
11:30 - 13:30
Martijn Zij

Ecstatic Dance wordt op blote voeten gedanst, op een electronisch tapijt van zieleberoerende wereldse klanken. Laat je meenemen op de unieke mix van passioneel stemwerk, organische instrumenten en authentieke melodieën.

Healing Sound Journey
13:30 - 15:00
Jarina en Frederik

De Healing Sound Journey van Frederik en Jarina is een uitnodiging aan het rationele deel van jouw geest om zich over te geven en mee te laten voeren in de dromerige weidsheid en verwondering van de klinkende energiegolven. Een sound waar een dromerige innerlijke rust en stilte in doorklinkt. De trilling is als een soort innerlijke massage die je door alle lagen meevoert.

Orgasmic Breathing
15:30 - 17:00
Afke Reijenga

Orgasmic breathing, ook wel tantric breathing genoemd, kan je orgasmes nog intenser te maken, en kan zelfs full-body orgasmes veroorzaken, zonder dat je jezelf aanraakt. Yes - dat kan dus echt! Deze vorm van ademhaling heeft zijn wortels in de oeroude wijsheid van het Hinduisme en Buddhisme en wordt met recht geroemd als een vervullende spirituele en seksuele ervaring. Meer weten? Kom naar de workshop van Afke!

Nana Zoe en Fralalai
17:00 - 18:30
Sound Journey

Nana en Fralalai nemen je mee op een diepe reis door wonderlijke klankvelden en transcedente sfeerdimensies. Ze improviseren met instrumenten, zoals de Keltische harp of de Milanese n'goni en zingen in verschillende talen, waaronder Gaelisch en Slavisch, maar bovenal met eigen intuïtieve taal en klank. Ga jij mee op reis?

Laatste dansje met DJ Martijn Zij

De allerlaatste dans van dit weekend. Voetjes van de vloer!!

Volle maan Afsluitceremonie

The Yoga Room
The Yoga Room
Shamanic Breathwork
11:00 - 12:30
Naz Dur & Gaby Timmermans

Sjamanistische ademwerk zetten we een energetische veld neer, dit zorgt voor een veilige bedding waarin mensen veilig kunnen reizen, het ademwerk zorgt dat elk cel in het lichaam voorzien wordt van zuurstof, het wordt ook wel rebirthing genoemd, elk sessie is anders en je komt steeds diepere lagen tegen.

Kundalini Yoga
12:30 - 14:00
Dhyan Tjebbe Westendorp

Kundalini Yoga, oftewel The Yoga of Awareness, is een actieve en levendige yoga, met dynamische oefeningen en ontspanning. Het richt zich sterk op de bewustwording van je eigen bron van levensenergie, de ervaring van je ziel en de mind en de verbinding met het Goddelijke. Fysiek werk je aan je conditie en maakt het je soepel en sterk. Het geeft het je al snel nieuwe energie en ontspanning. Er is ook aandacht voor de adem.

Yin & Sound
14:00 - 15:30
Sarah & Thomas

In tegenstelling tot andere vormen van yoga hoef jij bij yin yoga niets te doen, behalve je te ontspannen in de houdingen, diep in je lijf te zakken, jezelf over te geven aan de zwaartekracht en te blijven ademen. Tel hier de helende klanken van Thomas Kwakernaat bij op en voilà, je hebt de perfecte zondagmiddag activiteit!

Flow & Sound
15:30 - 17:00
Joy en Eddie - Zen Caravan

Flow & Sound is een free yoga flow op live muziek van de handpan. In deze workshop is er een rode draad waarop je kunt mee bewegen. Maar vooral is er ruimte om te ontdekken hoe JIJ kunt bewegen op een manier die voor JOU fijn voelt!

Full Moon Circle
17:00 - 18:30
Simona Schimanovich

The Inspiration Room
The Inspiration Room
Bio-energetica
11:00 - 13:00
Sandra Dierick

Samen met Sandra ga je op ontdekkingstocht door je lijf. Je spoort op waar de spanningen zitten en leert door middel van dans, beweging en ademhaling losser te maken. Zo ontstaat ruimte om je energie en levensvreugde te laten stromen.

Familie Opstelling
13:00 - 15:00
Claes-Berend van der Kolk

In deze workshop wordt gewerkt met enkele vragen van deelnemers. Met eenvoudige opstellingen komen we snel tot de kern en de bedoeling is ter plekke wezenlijke heling te initiëren. Alle deelnemers wordt gevraagd ondersteunend te zijn aan de inbrenger van de vraag en soms krijg je een actieve rol, als bijdrage aan de heling van een ander.

Dive into the depth of selflove
15:00 - 17:00
Alex Güzman

Tijdens deze workshop combineert Alex adem en trauma release om diep in het fysieke-, het mentale-, het emotionele-, en het etherisch lichaam te graven. In deze vier lichamen blijft vaak spanning hangen. Hierdoor kan je te veel in je hoofd blijven en emotioneel uit balans raken. Door het gebruik van de adem leer je weer dieper in je eigen lijf te zakken. Door het oplossen van trauma, en dan met name geboortetrauma, kan je leren beter in het moment te blijven, je gevoelens te uiten, grenzen te stellen en onbewuste patronen te herkennen.

Opstellingen
17:00 - 19:00
Katja Vonk

Veel mensen hebben al ervaring of in ieder geval gehoord van familie opstellingen. Bij deze sessies gaan we ook op een andere manier opstellen. Door jouw vraag, jouw blokkade op te stellen, ontstaat inzicht en ruimte om dat wat niet van jou is naar de goede plek te laten bewegen.

The Meditation Room
The Meditation Room
Sjamanistische Trancereis
11:00 - 12:30
Marcel Boschma

De Sjamanistische Trancereis is een zachte en krachtige manier om jezelf te helen. Marcel Boschma leert je een simpele manier om te ontspannen en te mediteren, gevolgd door een inleidende soul retrieval. Nieuwsgierig? Kom!

Ho'opono Pono - a Sacred Forgiveness Meditation
12:30 - 14:00
Iris Trienekens

Hawaii kent alleen vrouwelijke godinnen die de elementen aansturen. Met de steun van Pelé, godin van de lava, creatie en destructie, gaan we een helende en reinigende ervaring tegemoet. Het Hawaiiaanse vergevingsritueel, de Ho’oponopono, ondersteunt ons bij het helen van die delen van onszelf die nu geheeld willen worden.

SpiegelSpel
14:00 - 15:30
Nurania Khadje & Petra Koopmans

Nurania en Petra nodigen je uit voor het SpiegelSpel. We gaan met spiegels spelen. Kijk in de spiegel en zie wie jij bent. Kijk in de ogen van je ziel. Hoe zou het zijn als je de tijd neemt om diep in je ogen te kijken?

Drumreis binnenaarde met cacao
15:30 - 17:00
Binkie

Je bent welkom op deze meditatieve reis naar de binnenaarde op geluid van drum met cacao ceremonie. Binkie zal deze workshop vullen met meditatie, soundhealing, cacao & sharing. De cacao zorgt er voor dat de muziek nog meer binnenkomt. Ze zal afstemmen op het energieveld van de groep en geeft ruimte aan wat opkomt tijdens een Healing Ceremony. Haar muziek zal een combinatie zijn van singing bowls, gong, zang/ klanken en handpan.

Gronding en Integratie Circle
17:00 - 18:30
Sterre Leonor Kuna

Deze workshop leert je om alles in het moment van het leven een plekje te geven, af te voeren of los te laten wat niet meer nodig is. In de workshop wordt afgestemd op de diepte wortels in voorbereiding op de komende lente.

11:00
11:30
12:00
12:30
13:00
13:30
14:00
14:30
15:00
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
Temple of Sound
Temple of Sound
Sacred Voice Activation
11:30 - 13:00
Patricia Pattinama

Hoe zou het zijn om vrijuit te zingen vanuit hart en ziel, ongeacht de overtuigingen die je klein houden? Iedere stem is uniek en iedereen kan zingen. Wist je dat? Dit is een kwestie van afstemming, zoals een gitaar die gestemd wordt. Het keelchakra gaat over de vrijheid om jezelf te zijn en er uitdrukking aan te geven. Je authentieke waarheid leven. Verbind je met je innerlijke stem, jouw unieke Sacred voice. De unieke stem die verbonden is aan wie jij in essentie bent. Zodat je jouw boodschap en missie vrijuit kunt leven.

Soundjourney
13:30 - 15:00
Dagmar Aben

Laat je meevoeren op reis in jezelf door de helende klanken van Dagmar's sjamanendrum en soothing stemgeluid. Gegarandeerd laat je hier stress en spanning los.

KlankConcert
15:30 - 17:00
Wandering Speedwell & the Water

Klankconcert

Vrouwentempel
Vrouwentempel
Yoniheaven
11:30 - 13:00
Anna Spohr

Bij een vrouwencirkel met Yoni-meditatie verbinden wij de hart-intelligentie met de Yoni-wijsheid, dat doen we d.m.v. lichte, fysieke oefeningen, dans, gebed en "Yoni-yoga" voordat wij tot rust komen en landen op het warme Yoni-kussen. Een yoni-kussen is een meditatie-kussen met een klein kussen erin, gevuld met een natuurlijke warmtedrager. Warmtedrager, in dit geval kersenpitten worden apart opgewarmd met stoom in een pan of met een paar druppels water in een magnetron. Als je op het kussen zit kun je gewoon je kleren aanhouden. Bijdrage is €5 voor het gebruik van het kussen.

Maria Magdalena Ceremonie
14:00 - 15:30
Coosje Knape

Voel jij dat Maria Magdalena jou roept? Dan is het tijd om haar te herinneren. In deze women-only ceremonie begeleidt Coosje jou vanuit een veilige bedding naar wat diep van binnen in jou aanwezig is: jouw Vrouwelijke Goddelijkheid.

Yoni helingsritueel
16:00 - 18:00
Marieke Numananja

Yoni stomen is een persoonlijk en intens ritueel, wat al eeuwen ingezet wordt door vrouwen om je te verbinden met je lichaam en vooral ook je levensenergie te verbeteren en te ervaren. In de vrouwentempel kun je een Yoni stoom ritueel beleven. Voor kruiden, krukjes, kommen en handdoeken wordt gezorgd. Er kunnen 12 vrouwen meedoen in de yoni stoom cirkel. Voel je welkom in de tribe! Een rok of omslagdoek is fijn om bij je te hebben. Bijdrage €5 als tegemoetkoming van de kosten van de materialen. Aanmelden bij de marktkraam van Marieke.

Mannentempel
Mannentempel
Mannenworkshop Mentor
13:30 - 15:00
Iddo Drevijn

Mentor is de leer- en werkplaats voor mannen die aan de hand van wijze levenslessen en échte ontmoetingen persoonlijke groei ambiëren. In deze sessie gaat Iddo in gesprek over het thema BESTEMMING. Heb jij je bestemming helder voor ogen? Of misschien mis je op dit moment juist gevoel voor richting? Het zijn de verhalen van andere mannen die jou inspireren en motiveren meer feeling te krijgen met je eigen bestemming. (Her)ontdek deze ochtend de mentor ín jezelf.

Muziekcirkel Laat je horen
15:30 - 17:00
Marco Kool & Nick Silooy

Even helemaal uit je hoofd en je stem laten horen. Het heeft iets magisch om vanuit je eigen stem in een trance of flow te komen. De vibraties door je stem gieren door je lichaam, zingen is één van de intenste vormen van expressie. Bij Marco en Nick maakt het niet uit of je wel of niet vindt dat je kunt zingen. Zij nemen mantra teksten mee, die je samen met hen gaat zingen en na elk liedje even terug in jezelf te keren.

Temple of Wisdom
Temple of Wisdom
Bosbaden (Shinrin-yoku)
11:00 - 12:30
Stefanie Boomsma

Een bosbad, ook bekend als het Japanse Shinrin-yoku, is een onderdompeling in de natuur. Je ervaart de natuur met al je zintuigen. Bosbaden laat je verwonderen, verstillen en zorgt voor diepe ontspanning. Ook verdiep je jouw persoonlijke verbinding met de natuur om je heen. Verzamelen is bij de Temple of Wisdom. Rond 11.15 uur gaan we het bos in. De duur van de wandeling is 1,5 tot 2 uur. Let op: neem iets mee om op te zitten en kleed je vooral warm aan!

Lezing: Liefdestrauma, loskomen van toxische relaties
11:30 - 13:00
Ylske

Ylske vertelt over haar recent verschenen boek 'Liefdestrauma, loskomen van toxische relaties'. Verstrikt blijven in toxische relaties (relaties die niet goed voor ons zijn), steeds vallen op 'de verkeerde types', geen relaties meer aan durven gaan, blijven hopen op verandering... het zijn de tekenen en de patronen die ons wijzen op de noodzaak tot verandering. Als je tenminste iets anders wil. Een interessante 90 minuten voor iedereen die zich geroepen voelt tot meer zelfonderzoek.

Lezing Innerlijke Wijsheid
13:00 - 14:00

‘Je hart bevat de wijsheid die je hoort in de stilte’. Maar hoe word je stil om te kunnen luisteren? Op Healing Garden Winter Dream neemt Simone je mee in de ervaring en methode van Innerlijke Wijsheid.

Sacred Geometry tekenen
14:00 - 16:00
Casimir ten Have

Geheime geometrie staat bekend als de architectuur van het universum; de vingerafdruk van god. Het tekenen van van deze geometrie open deuren naar andere vormen van waarneming. Kom naar de workshop en leer geheime geometrie maken en herkennen. Het begrijpen van geometrie maakt het holistische aspect van de realiteit meer tastbaar. Voor meer informatie kun je kijken naar dit filmpje met onder andere zelfgemaakte kunst en verbanden die Casimir legt tijdens de workshop: https://www.youtube.com/watch?v=UNXbgC2ITX0

07:45
08:15
08:45
09:15
09:45
10:15
10:45
11:15
11:45
12:15
12:45
13:15
13:45
14:15
14:45
15:15
15:45
16:15
16:45
17:15
17:45
18:15
18:45
19:15
19:45
20:15
The Dining Room
The Dining Room
Agnihotra - vuurritueel (Weekenders only!)

Agnihotra is een 5000 jaar oud Vedisch vuurritueel. In een koperen piramide worden koeienmest, ghee en rijst verbrand, met een mantra, precies op zonsopkomst / zonsondergang. Dit reinigt de atmosfeer en bevordert gezondheid van aarde, plant, mens, dier, lucht en biosfeer. Onze mind hangt af van de kwaliteit van de prana lucht/prana en via de atmosfeer reinig je je mind. Dat ervaar je aan de gemoedsrust en stille geest die agnihotra je ervan krijgt. Na de Agnihotra blijven we 10 minuten in stilte / meditatie. Daarna kan je de as voelen, dat is een medicijn, en is er ruimte voor vragen. Wie wil krijgt wat Agnihotra-as mee naar huis. Verzamelen om 7:45 voor The Dining Room. Ritueel vindt plaats achter de Dining Room, naast de sauna en hottub.

Mantrazingen
13:30 - 15:00
Cees en Lenneke

Mantrazingen heeft een enorme verbindende werking. Samen zingen, lachen, huilen, dansen of gewoon stil genieten werkt echt genezend. Je kan echt de energie in een ruimte voelen veranderen gedurende de Kirtan. Lenneke zang en op Bugel en Indiaas harmonium, Cees zang en op Gitaar, cajon en Hangdrum.

Optreden Santoor
16:00 - 17:00

Optreden met Santoor

Agnihotra - vuurritueel

Agnihotra is een 5000 jaar oud Vedisch vuurritueel. In een koperen piramide worden koeienmest, ghee en rijst verbrand, met een mantra, precies op zonsopkomst / zonsondergang. Dit reinigt de atmosfeer en bevordert gezondheid van aarde, plant, mens, dier, lucht en biosfeer. Onze mind hangt af van de kwaliteit van de prana lucht/prana en via de atmosfeer reinig je je mind. Dat ervaar je aan de gemoedsrust en stille geest die agnihotra je ervan krijgt. Na de Agnihotra blijven we 10 minuten in stilte / meditatie. Daarna kan je de as voelen, dat is een medicijn, en is er ruimte voor vragen. Wie wil krijgt wat Agnihotra-as mee naar huis. Verzamelen om 17:00 bij The Dining Room. Ritueel vindt plaats achter de Dining Room, naast de sauna en hottub.

The Kids Room
The Kids Room
Kinderyoga
11:30 - 12:30

De kinderen gaan deze les op yoga avontuur met de Yogabeertjes. Ze gaan op onderzoek in winter wonderland. Wat zullen ze daar allemaal ontdekken? Een vrolijke les waarin plezier centraal staat. Chelsea en Robyn zijn kinderyoga en -mindfulnessdocenten en de oprichters van Yogabeertjes. Zij willen kinderen op jonge leeftijd de balans laten ervaren tussen inspanning en ontspanning. Hiervoor hebben zij onder andere een online platform met kinderyoga- en mindfulnessvideo's ontwikkeld.

Ouder en Kind Massage Workshop
12:30 - 13:30

Op een speelse manier leren ouders en kinderen elkaar een heerlijke massage geven tijdens deze workshop. De workshop wordt gegeven door Corina Elzenaar, uitgeefster van de Happy Kids Massage methodiek. Massage is niet alleen ontspannend, maar draagt ook bij aan meer verbondenheid, zelfvertrouwen en een goede nachtrust. Geschikt voor ouders en kinderen vanaf 4 jaar.

Ouder-Kind Yoga
13:30 - 14:30

Ga samen met je kind op yoga avontuur met Yogabeertjes. In deze ouder-kind les nemen wij jullie mee in het winter wonderland. Ben jij benieuwd wat we in dit avontuur allemaal gaan ontdekken? Doe dan mee met deze les vol samenspel, waarin plezier centraal staat.

Ouder/kind workshop
14:30 - 15:30

Samen met je kind een ademhalings- of dankbaarheidsoefening doen? Vanuit haar kinderboek Momo en Ollie op Reis begeleidt Monique verschillende activiteiten om jou en je kids samen te laten groeien en een nog diepere verbinding tussen jullie te creëren.

Spelen met energie
15:30 - 16:30

Peter maakt de onzichtbare energie die overal om ons heen en door ons heen bestaat zichtbaar en voelbaar op een speelse wijze. Zowel kind als ouder kunnen in deze workshop kennis maken met de helende werking van deze energie als wij die zelf met liefdevolle intentie ontvangen en weer doorgeven aan elkaar. Het is op deze manier dat Peter in licht en met liefde, rust en ruimte creëert tijdens zijn coaching-, massage- en healingsessies.

Temple of Creation
Temple of Creation
Winkeltje met eigenwerk; tassen, keramiek en mooie lieve kadootjes.
11:00 - 20:00
Els Dekker

Winkeltje met eigenwerk; tassen, keramiek en mooie lieve kadootjes.

Maak je eigen krachtobject
12:00 - 13:15
Els Dekker

Bij Els kan je een krachtvoorwerp maken met o.a een mooie stok, veren, schelpen, stenen, houtjes en kleurrijke of natuurlijke touwtjes. Els neemt allerlei materialen mee waar je datgene kunt vinden dat past bij de intentie van dit moment voor de komende cyclus. Je mag ook iets moois meenemen van thuis om in jouw krachtvoorwerp te verwerken. Voor deze workshop worden kosten berekend, minimaal 17,50 voor het basis materiaal, ter plekke te voldoen bij Els.

Maak jouw Droombord
14:30 - 16:00
Els Dekker

Maak een dromen paneeltje met o.a mooie plaatjes, papier, foto's, kleuren en teksten. Creëer jouw droom voor de toekomst. Hoe ziet jouw ideale wereld eruit? Doe je mee met deze doelen voel sessie? Knippen, scheuren, zoeken en vinden, nemen en geven, loslaten en houden wat nodig is. Wat voel jij? Wat borrelt en bruist en wil nu eindelijk naar buiten naar het licht? Wat mag gezien en gedaan worden? Een dromenpaneel maken helpt je om te herinneren welke droom nu uit wil komen. Leef de droom die in jou leeft! Voor deze workshop wordt €7,50 materiaalbijdrage gevraagd, ter plekke te voldoen bij Els.

Maak je eigen krachtobject
16:30 - 17:45
Els Dekker

Bij Els kan je een krachtvoorwerp maken met o.a een mooie stok, veren, schelpen, stenen, houtjes en kleurrijke of natuurlijke touwtjes. Els neemt allerlei materialen mee waar je datgene kunt vinden dat past bij de intentie van dit moment voor de komende cyclus. Je mag ook iets moois meenemen van thuis om in jouw krachtvoorwerp te verwerken. Voor deze workshop worden kosten berekend, minimaal 17,50 voor het basis materiaal, ter plekke te voldoen bij Els.

Fine Tune Room
Fine Tune Room
Fine Tune Experience
11:30 - 12:30

Deze Experience beleef je individueel en grotendeels in een hangmat. We beginnen met intenties plaatsen; kaarten trekken; cacao-ritueel en een klanksessie. Vervolgens ga je in een hangmat liggen. Vera begeleidt je door een Yoga Nidra waarbij Jeroen de klanken en geuren verzorgt. We sluiten in stilte af, soms met een bodyscan en ook een rustgevend klankbad kan voorbij komen. Trek bij voorkeur makkelijk zittende kleding aan. Vergoeding voor de persoonlijke begeleiding (en eventuele nazorg): € 15,= per persoon. Maximaal 8 deelnemers.

Vrij toegankelijk voor chillen & consulten
12:30 - 14:00
Jeroen en Vera

Voor de 'Winter Dream' toveren wij, Jeroen en Vera, het strandhuis van de locatie om tot een heerlijke overdekte en verwarmde relaxplek met hangmatten, zitjes, kussens, schapenvachten, wollen dekens en andere prachtige sfeervolle attributen en natuurlijk onze instrumenten. Met regelmaat organiseren wij besloten sessies in deze ruimte. Tussendoor kun je hier vrij komen genieten: zittend; liggend en hangend.

Fine Tune Experience
14:00 - 15:00

Deze Experience beleef je individueel en grotendeels in een hangmat. We beginnen met intenties plaatsen; kaarten trekken; cacao-ritueel en een klanksessie. Vervolgens ga je in een hangmat liggen. Vera begeleidt je door een Yoga Nidra waarbij Jeroen de klanken en geuren verzorgt. We sluiten in stilte af, soms met een bodyscan en ook een rustgevend klankbad kan voorbij komen. Trek bij voorkeur makkelijk zittende kleding aan. Vergoeding voor de persoonlijke begeleiding (en eventuele nazorg): € 15,= per persoon. Maximaal 8 deelnemers.

Vrij toegankelijk voor chillen & consulten
15:00 - 16:30
Jeroen en Vera

Voor de 'Winter Dream' toveren wij, Jeroen en Vera, het strandhuis van de locatie om tot een heerlijke overdekte en verwarmde relaxplek met hangmatten, zitjes, kussens, schapenvachten, wollen dekens en andere prachtige sfeervolle attributen en natuurlijk onze instrumenten. Met regelmaat organiseren wij besloten sessies in deze ruimte. Tussendoor kun je hier vrij komen genieten: zittend; liggend en hangend.

Fine Tune Experience
16:30 - 17:30

Deze Experience beleef je individueel en grotendeels in een hangmat. We beginnen met intenties plaatsen; kaarten trekken; cacao-ritueel en een klanksessie. Vervolgens ga je in een hangmat liggen. Vera begeleidt je door een Yoga Nidra waarbij Jeroen de klanken en geuren verzorgt. We sluiten in stilte af, soms met een bodyscan en ook een rustgevend klankbad kan voorbij komen. Trek bij voorkeur makkelijk zittende kleding aan. Vergoeding voor de persoonlijke begeleiding (en eventuele nazorg): € 15,= per persoon. Maximaal 8 deelnemers.

Vrij toegankelijk voor chillen & consulten
17:30 - 20:00
Jeroen en Vera

Voor de 'Winter Dream' toveren wij, Jeroen en Vera, het strandhuis van de locatie om tot een heerlijke overdekte en verwarmde relaxplek met hangmatten, zitjes, kussens, schapenvachten, wollen dekens en andere prachtige sfeervolle attributen en natuurlijk onze instrumenten. Met regelmaat organiseren wij besloten sessies in deze ruimte. Tussendoor kun je hier vrij komen genieten: zittend; liggend en hangend.

Zaterdag
10:00
10:30
11:00
11:30
12:00
12:30
13:00
13:30
14:00
14:30
15:00
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
19:30
20:00
20:30
21:00
21:30
22:00
22:30
23:00
23:30
00:00
00:30
The Celebration Room
The Celebration Room
Openings meditatie

Adem in, adem uit... Tijdens deze meditatie nemen we even een moment de tijd om aan te komen en ons te verbinden met onszelf en met elkaar. Zo zetten we samen de energie neer voor een onvergetelijk weekend! Want: het fijnste festival maken we immers met zijn allen. Fijn als jij ook meedoet!

Healing Sound Journey
11:30 - 13:00
Jarina en Frederik
Starttijd: 11:30
Eindtijd: 13:00

De Healing Sound Journey van Frederik en Jarina is een uitnodiging aan het rationele deel van jouw geest om zich over te geven en mee te laten voeren in de dromerige weidsheid en verwondering van de klinkende energiegolven. Een sound waar een dromerige innerlijke rust en stilte in doorklinkt. De trilling is als een soort innerlijke massage die je door alle lagen meevoert. https://healinggarden.nl/co-creator/healing-sound-workshops-innerdream/

Flow & Sound
13:00 - 14:30
Joy en Eddie - Zen Caravan

Flow & Sound is een free yoga flow op live muziek van de handpan. In deze workshop is er een rode draad waarop je kunt mee bewegen. Maar vooral is er ruimte om te ontdekken hoe JIJ kunt bewegen op een manier die voor JOU fijn voelt!

Sacred Water Ceremony
15:00 - 16:30
Patricia Pattinama

Water is Leven! Onze relatie met water is sacred. In de water ceremony verbinden we ons met de spirit van water. Let’s sing. Let’s pray. Let’s create a healing vortex….  Voor het water, moeder aarde, alle wezens en onze kinderen. Wat jij geeft, ontvang je ook weer terug. We zijn allen verbonden. We danken het water.  We eren het water. We zegenen het water met onze liefdevolle aandacht. Nu meer dan ooit is het belangrijk voor ons om te herinneren.. wie we zijn, wat we hier komen doen. Let’s Bless the Water…

Mantrazingen
17:00 - 18:30
Cees en Lenneke

Mantrazingen heeft een enorme verbindende werking. Samen zingen, lachen, huilen, dansen of gewoon stil genieten werkt echt genezend. Je kan echt de energie in een ruimte voelen veranderen gedurende de Kirtan. Lenneke zang en op Bugel en Indiaas harmonium, Cees zang en op Gitaar, cajon en Hangdrum.

Sacred Cacao Ceremony
19:30 - 21:00
Iris & Araliya

Met veel liefde en toewijding en via de zachte, hartopenende energie van de heilige cacao nemen Iris en Araliya je mee op een magische Cacao reis. Een reis waarin we ons verbinden met ons hart, de plek van schoonheid, puurheid, vreugde en pure liefde. Pure cacao laat ons diep verbinden met onszelf en moeder aarde. Het laat ons herinneren wie we werkelijk zijn. Ben je er bij?

Ecstatic Dance
21:00 - 22:30
Yuma!

De unieke combinatie van Hang, Contrabas, djembé, didgeridoo, viool, percussie, klarinet en gitaar gespeeld door een veelzijdige combinatie van vier gepassioneerde master musici.....Zij verzorgen een prachtige, spannende en boeiende Ecstatic reis door alle elementen heen....

DJ set
22:30 - 00:30
Martijn Zij

Ecstatic Dance wordt op blote voeten gedanst, op een electronisch tapijt van zieleberoerende wereldse klanken. Laat je meenemen op de unieke mix van passioneel stemwerk, organische instrumenten en authentieke melodieën.

The Yoga Room
The Yoga Room
Mandala Flow
11:00 - 12:30
Naz Dur

Mandala Flow is een creatieve en dynamische yogastijl waarbij je jezelf fysiek en mentaal uitdaagt en je de prana door je lijf voelt stromen. Op het ritme van je ademhaling flow je met Naz heel bewust van de ene houding naar de andere.

Kundalini Yoga
12:30 - 14:00
Dhyan Tjebbe Westendorp

Kundalini Yoga, oftewel The Yoga of Awareness, is een actieve en levendige yoga, met dynamische oefeningen en ontspanning. Het richt zich sterk op de bewustwording van je eigen bron van levensenergie, de ervaring van je ziel en de mind en de verbinding met het Goddelijke. Fysiek werk je aan je conditie en maakt het je soepel en sterk. Het geeft het je al snel nieuwe energie en ontspanning. Er is ook aandacht voor de adem.

Restorative Partneryoga
15:30 - 17:00
Simona Schimanovich

Na het dansen aandacht voor die vermoeide spieren. Om daarna weer verder te dansen. Simona neemt je mee in een sessie restorative yoga. Goed voor je lijf en het openen van je verbinding met de ander. Doe dit samen met je partner, of iemand waarmee je ter plekke een duo vormt. Je kunt dus ook solo aansluiten bij deze workshop.

Vinyasa Flow
17:00 - 18:30
Sarah Schröder

Vinyasa Yoga is een uitdagende en dynamische vorm van yoga waar adem en beweging in een flow verlopen. Je gaat van de ene houding over in de andere in een sequence waardoor je verbinding voelt tussen lichaam, geest en emotie. Tegelijkertijd worden je spieren verlengd en versterkt. Ben je bereid om te zweten, dan is deze les zeker voor jou.

Astrologische Yin Yoga
20:00 - 21:00

Deze Yin Yogales van Vera Develing is afgestemd op de energieën van de maan en de zonnevlammen. Vera helpt je in deze yogales herinneren aan wie/wat je in werkelijkheid bent. Voorbij aan alle ideeën, overtuigingen, uitdagingen, gedachten die je hebt meegekregen en opgedaan. Ga met Vera mee op reis.

Shamanic Breathwork
21:00 - 22:30
Naz Dur & Gaby Timmermans

Sjamanistische ademwerk zetten we een energetische veld neer, dit zorgt voor een veilige bedding waarin mensen veilig kunnen reizen, het ademwerk zorgt dat elk cel in het lichaam voorzien wordt van zuurstof, het wordt ook wel rebirthing genoemd, elk sessie is anders en je komt steeds diepere lagen tegen.

The Inspiration Room
The Inspiration Room
Bio-energetica
11:00 - 13:00
Sandra Dierick

Samen met Sandra ga je op ontdekkingstocht door je lijf. Je spoort op waar de spanningen zitten en leert door middel van dans, beweging en ademhaling losser te maken. Zo ontstaat ruimte om je energie en levensvreugde te laten stromen.

Familie Opstellingen
13:00 - 15:00
Claes-Berend van der Kolk

Claes-Berend van der Kolk is coach, trainer en opleider. Hij begeleidt familie en organisatieopstellingen sinds 2000 en combineert familieopstellingen met regressie. Dat betekent dat je terug gaat naar de oorsprong van het ongenoegen achter je vraag, bijvoorbeeld een jeugdervaring, een ervaring uit een vorig leven of zelfs een ervaring van iemand uit de familie. In deze workshop wordt gewerkt met enkele vragen van deelnemers. Met eenvoudige opstellingen komen we snel tot de kern en de bedoeling is ter plekke wezenlijke heling te initiëren. Alle deelnemers wordt gevraagd ondersteunend te zijn aan de inbrenger van de vraag en soms krijg je een aktieve rol, als bijdrage aan de heling van een ander.

A Touch of Tantra
15:00 - 16:30
Afke Reijenga

A touch of tantra is beter dan sex! Het is de liefde bedrijven, niet alleen fysiek maar ook met je energie – en wow dat is echt magisch. In deze workshop leert Afke je hoe je dat doet met behulp van een ancient Tantric meditation. No worries,  de kleren blijven aan ;-). Je kunt met je partner of alleen deelnemen aan deze workshop, beide welkom!

Emotion Freedom technique
17:00 - 19:00
Katja Vonk

Emotion Freedom Technique is een krachtige tool die jou kan helpen blokkades, overtuigingen, angsten en lichamelijke ongemakken te verlichten. Katja leert je hoe je deze techniek kan gebruiken en kan inzetten in jouw leven.

Tantra Workshop
20:30 - 22:00
Rohima Hossain

Rohima leeft en leert vanuit haar hart. Ze luistert naar wat het lichaam nodig heeft en verlangt. Open samen met haar je hart en duik diep in een proces van verwondering, acceptatie, rauw, puur jezelf zijn. Deze workshop is mooie reis om de echte connectie met je zelf te maken, te voelen, te ervaren. We gaan uit ons hoofd, leven, naar ons hart. Ervaar de vrijheid die in jezelf zit.

The Meditation Room
The Meditation Room
Sjamanistische Trancereis
11:00 - 12:30
Marcel Boschma

De Sjamanistische Trancereis is een zachte en krachtige manier om jezelf te helen. Marcel Boschma leert je een simpele manier om te ontspannen en te mediteren, gevolgd door een inleidende soul retrieval. Nieuwsgierig? Kom!

LEAP sessie
12:30 - 14:00
Laila Wolswinkel

Tijdens deze sessie leert Laila jou om de levenskracht, die in ieder van ons (vaak sluimerend) aanwezig is, te activeren. Het doel is om jou te laten herinneren wie je werkelijk bent en je versneld dichterbij jouw kern brengen. Ervaar het zelf!

Shamanic Breathwork met Soundjourney
14:00 - 15:30
Dennis Breedijk

De Shamanic breathwork sessie van Dennis is een goede start om te ervaren wat loslaten betekent. Laat je meevoeren op de muziek van de drum, voel wat de adem met je doet en leer om in het NU te zijn en te blijven.

Gronding en Integratie circle
15:30 - 17:00
Sterre Leonor Kuna

Deze workshop leert je om alles in het moment van het leven een plekje te geven, af te voeren of los te laten wat niet meer nodig is. In de workshop wordt afgestemd op de diepte wortels in voorbereiding op de komende lente.

SpiegelSpel
17:00 - 19:00
Nurania Khadje en Petra Koopmans

Nurania en Petra nodigen je uit voor het SpiegelSpel. We gaan met spiegels spelen. Kijk in de spiegel en zie wie jij bent. Kijk in de ogen van je ziel. Hoe zou het zijn als je de tijd neemt om diep in je ogen te kijken?

11:00
11:30
12:00
12:30
13:00
13:30
14:00
14:30
15:00
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
Temple of Sound
Temple of Sound
Mul Mantra
11:00 - 12:00

Van de Mul Mantra wordt gezegd dat de vibratie zo sterk is dat het je levenslot kan veranderen. Begeleid door drum en kleine percussie instrumentjes zingen we, onder leiding van Tjebbe Dhyan, de Mul Mantra 31 minuten lang.

Stem & expressie workshop
12:00 - 13:30
Araliya

Het draait in deze workshop om: spelen, ontdekken, geraakt worden en plezier. Dit alles wordt ervaren in een veilige sfeer zodat jij je kunt af stemmen op wat jij wil laten horen van binnen naar buiten. Laten klinken wat gehoord mag worden vanuit verbinding met je (diepere) kern en het speelse in jou. We gaan samen geluid maken, ademen en bewegen. Ervaring met stemexpressie of zingen is totaal niet nodig. Laat je zelf verrassen en ontdek nieuwe klanken in je stem en expressie voor heling, transformatie en zelfverzekerdheid.

Circle Songs
14:00 - 15:30
Carlijn & Hanna

Circle Songs is een magische combinatie van een (vrouwen)cirkel, stembevrijding en freestyle geïnspireerd mantra zingen. Het gaat over verbinden met jezelf, verbinden met anderen en daarin creëren, loslaten, zelfvertrouwen opdoen en harmonie vinden. Het gaat er bij Circle Songs niet over dat je denkt dat je mooi kunt zingen of niet. Het gaat erom dat jij je uit en jouw stem laat horen, luistert naar jezelf en naar anderen en hierin harmonie kunt vinden.

Intuïtief Klanken met drum en stem
16:00 - 17:30
Dagmar Aben

Open je stem en laat je horen! Begeleid door sjamanendrum creëert Dagmar een veilige omgeving waarin jij jouw eigen, unieke klanken mag ervaren. Neem deel en laat je verassen door wat het moment je brengt.

Vrouwentempel
Vrouwentempel
Munai Ki - Wombhealing
11:30 - 13:00
Nurania Khadje

Omhels de Godin in jezelf Open je om jezelf te genezen En herinner wie je bent Nurania leidt jou naar het Licht en bewustzijn in jou maar weet jij bent de enige, in verbinding met de bron, die dit alles activeert. Jij bent het medicijn!

Yoniheaven
13:00 - 14:30
Anna Spohr

Bij een vrouwencirkel met Yoni-meditatie verbinden wij de hart-intelligentie met de Yoni-wijsheid, dat doen we d.m.v. lichte, fysieke oefeningen, dans, gebed en "Yoni-yoga" voordat wij tot rust komen en landen op het warme Yoni-kussen. Een yoni-kussen is een meditatie-kussen met een klein kussen erin, gevuld met een natuurlijke warmtedrager. Warmtedrager, in dit geval kersenpitten worden apart opgewarmd met stoom in een pan of met een paar druppels water in een magnetron. Als je op het kussen zit kun je gewoon je kleren aanhouden. Bijdrage is €5 voor het gebruik van het kussen.

Maria Magdalena Ceremonie
14:30 - 16:00
Coosje Knape

Voel jij dat Maria Magdalena jou roept? Dan is het tijd om haar te herinneren. In deze women-only ceremonie begeleidt Coosje jou vanuit een veilige bedding naar wat diep van binnen in jou aanwezig is: jouw Vrouwelijke Goddelijkheid.

Cacao & Sound Healing Sister Circle
16:15 - 18:15
Binkie

Je bent welkom op deze heerlijke, hart gedragen ceremonie & sharing circle. Binkie zal deze workshop vullen met meditatie, soundhealing, cacao & sharing. De cacao zorgt er voor dat de muziek nog meer binnenkomt. Ze zal afstemmen op het energieveld van de groep en geeft ruimte aan wat opkomt tijdens een Healing Ceremony. Haar muziek zal een combinatie zijn van singing bowls, gong, zang/ klanken en handpan.

Mannentempel
Mannentempel
Mannencirkel RAUW!
12:00 - 13:30
Alex Güzman

Rauw is een plek waar we als mannen samenkomen en onze stem terugvinden. Waar we samenkomen om te verbinden, waar we stilstaan bij onze emoties en ons kwetsbaar durven opstellen. We gaan de ontmoeting aan met onszelf. Het is een plek waar we met radicale eerlijkheid naar onszelf durven kijken en waar we thema's aanraken waar we normaal niet bij kunnen, zodat we nieuwe inzichten op kunnen doen. We nemen volledig verantwoordelijkheid voor wie we zijn en wat we doen. Rauw, ongefilterd en puur banen we een weg naar een open hart.

Mannencirkel Lef
13:30 - 15:00
Marco Kool

Dit is de plek waar spiritualiteit samenkomt met zelfontwikkeling. Een workshop waarin mannen op hun eigen manier worden gestimuleerd te kijken naar het masker dat zij soms dragen. En met elkaar uitdagende oefeningen (meer mentaal dan fysiek) doen om te kijken wat er gebeurt als we deze maskers afdoen.

Mannelijke Seksualiteit
15:00 - 17:00
Sjoerd den Daas

Seksualiteit en intimiteit raken aan de essentie van het menselijk bestaan. En ondanks dat zit er nog altijd een groot taboe op. Er zijn weinig plekken waar wij ons echt vrij hier over durven te uiten. Seksualiteit en intimiteit als toegangspoort naar een vrijer leven. Een leven volgens jouw koers. Los van de schaamte. Los van de conditionering. Een veilige plek, om jou eigen essentie helemaal te ontdekken.

Temple of Wisdom
Temple of Wisdom
Bosbaden (Shinrin-yoku)
11:00 - 12:30
Stefanie Boomsma

Een bosbad, ook bekend als het Japanse Shinrin-yoku, is een onderdompeling in de natuur. Je ervaart de natuur met al je zintuigen. Bosbaden laat je verwonderen, verstillen en zorgt voor diepe ontspanning. Ook verdiep je jouw persoonlijke verbinding met de natuur om je heen. Verzamelen is bij de Temple of Wisdom. Rond 11.15 uur gaan we het bos in. De duur van de wandeling is 1,5 tot 2 uur. Let op: neem iets mee om op te zitten en kleed je vooral warm aan!

Kom lekker chillen en lezen
11:30 - 14:30

In de bibliotheek kun je lekker relaxen en lezen in de (spirituele) boeken. Ze zijn trouwens gratis, dus je kunt altijd een boek mee naar huis nemen, mocht je dat willen.

Lezing Innerlijke wijsheid
14:30 - 15:30

‘Je hart bevat de wijsheid die je hoort in de stilte’. Maar hoe word je stil om te kunnen luisteren? Op Healing Garden Winter Dream neemt Simone je mee in de ervaring en methode van Innerlijke Wijsheid.

Kom lekker chillen en lezen
15:30 - 18:00

In de bibliotheek kun je lekker relaxen en lezen in de (spirituele) boeken. Ze zijn trouwens gratis, dus je kunt altijd een boek mee naar huis nemen, mocht je dat willen.

07:45
08:15
08:45
09:15
09:45
10:15
10:45
11:15
11:45
12:15
12:45
13:15
13:45
14:15
14:45
15:15
15:45
16:15
16:45
17:15
17:45
18:15
18:45
19:15
19:45
20:15
20:45
21:15
21:45
22:15
22:45
23:15
23:45
00:15
The Dining Room
The Dining Room
Agnihotra - vuurritueel (Weekenders only!)

Agnihotra is een 5000 jaar oud Vedisch vuurritueel. In een koperen piramide worden koeienmest, ghee en rijst verbrand, met een mantra, precies op zonsopkomst / zonsondergang. Dit reinigt de atmosfeer en bevordert gezondheid van aarde, plant, mens, dier, lucht en biosfeer. Onze mind hangt af van de kwaliteit van de prana lucht/prana en via de atmosfeer reinig je je mind. Dat ervaar je aan de gemoedsrust en stille geest die agnihotra je ervan krijgt. Na de Agnihotra blijven we 10 minuten in stilte / meditatie. Daarna kan je de as voelen, dat is een medicijn, en is er ruimte voor vragen. Wie wil krijgt wat Agnihotra-as mee naar huis. Verzamelen om 7:45 bij The Dining Room.

Optreden ZeroN
15:00 - 16:00

Energiek en opgewekt, nummers waar je aandachtig naar wilt luisteren. Laat je raken door de in muziek vertaalde binnenwereld van ZeroN. Nick Silooy schrijft teksten geïnspireerd door zijn dagelijkse- en spirituele ervaringen. Dit alles verpakt in vrolijke en meeslepende songs. Vandaag zullen originals afgewisseld worden met covers. Instrumenten en huisdieren zijn van harte welkom!

Optreden Santoor
16:00 - 17:00

Optreden met Santoor

Agnihotra - vuurritueel

Agnihotra is een 5000 jaar oud Vedisch vuurritueel. In een koperen piramide worden koeienmest, ghee en rijst verbrand, met een mantra, precies op zonsopkomst / zonsondergang. Dit reinigt de atmosfeer en bevordert gezondheid van aarde, plant, mens, dier, lucht en biosfeer. Onze mind hangt af van de kwaliteit van de prana lucht/prana en via de atmosfeer reinig je je mind. Dat ervaar je aan de gemoedsrust en stille geest die agnihotra je ervan krijgt. Na de Agnihotra blijven we 10 minuten in stilte / meditatie. Daarna kan je de as voelen, dat is een medicijn, en is er ruimte voor vragen. Wie wil krijgt wat Agnihotra-as mee naar huis. Verzamelen om 17:00 bij The Dining Room.

The Kids Room
The Kids Room
Kinderyoga
11:30 - 12:30

De kinderen gaan deze les op yoga avontuur met de Yogabeertjes. Ze gaan op onderzoek in winter wonderland. Wat zullen ze daar allemaal ontdekken? Een vrolijke les waarin plezier centraal staat. Chelsea en Robyn zijn kinderyoga en -mindfulnessdocenten en de oprichters van Yogabeertjes. Zij willen kinderen op jonge leeftijd de balans laten ervaren tussen inspanning en ontspanning. Hiervoor hebben zij onder andere een online platform met kinderyoga- en mindfulnessvideo's ontwikkeld.

Spelen met energie
12:30 - 13:30

Peter maakt de onzichtbare energie die overal om ons heen en door ons heen bestaat zichtbaar en voelbaar op een speelse wijze. Zowel kind als ouder kunnen in deze workshop kennis maken met de helende werking van deze energie als wij die zelf met liefdevolle intentie ontvangen en weer doorgeven aan elkaar. Het is op deze manier dat Peter in licht en met liefde, rust en ruimte creëert tijdens zijn coaching-, massage- en healingsessies.

Ouder- en Kind Yoga
13:30 - 14:30

Samen met je kind aan yoga doen. Doormiddel van speelse yogaoefeningen, massagespelletjes en ademoefeningen gaan we het lichaam verkennen en onderzoeken. Lichaamsbewustzijn creëren en heerlijk samen bewegen. Maar we gaan ook ontspannen, visualiseren om je zo echt te verbinden met je kind. Samen plezier maken en je fysieke lijf leren kennen. Doen jullie mee ?

Ouder/kind workshop
14:30 - 15:30

Samen met je kind een ademhalings- of dankbaarheidsoefening doen? Vanuit haar kinderboek Momo en Ollie op Reis begeleidt Monique verschillende activiteiten om jou en je kids samen te laten groeien en een nog diepere verbinding tussen jullie te creëren.

Ouder/kind workshop
14:30 - 15:30

Samen met je kind een ademhalings- of dankbaarheidsoefening doen? Vanuit haar kinderboek Momo en Ollie op Reis begeleidt Monique verschillende activiteiten om jou en je kids samen te laten groeien en een nog diepere verbinding tussen jullie te creëren.

Alle poppen aan het dansen
16:00 - 17:00

Een workshop waar de kinderen in beweging komen door middel van diverse materialen, objecten en poppen. We gaan bewegen en dansen met verschillende objecten, die kunnen transformeren tot poppen. We zijn creatief en fysiek bezig en komen speels in beweging, en laten onze poppen dansen en zwieren.

Ouder en Kind Massage Workshop
17:00 - 18:00

Op een speelse manier leren ouders en kinderen elkaar een heerlijke massage geven tijdens deze workshop. De workshop wordt gegeven door Corina Elzenaar, uitgeefster van de Happy Kids Massage methodiek. Massage is niet alleen ontspannend, maar draagt ook bij aan meer verbondenheid, zelfvertrouwen en een goede nachtrust. Geschikt voor ouders en kinderen vanaf 4 jaar.

Ouder en Kind Massage Workshop
17:00 - 18:00

Op een speelse manier leren ouders en kinderen elkaar een heerlijke massage geven tijdens deze workshop. De workshop wordt gegeven door Corina Elzenaar, uitgeefster van de Happy Kids Massage methodiek. Massage is niet alleen ontspannend, maar draagt ook bij aan meer verbondenheid, zelfvertrouwen en een goede nachtrust. Geschikt voor ouders en kinderen vanaf 4 jaar.

Ouder en Kind Massage Workshop
17:00 - 18:00

Op een speelse manier leren ouders en kinderen elkaar een heerlijke massage geven tijdens deze workshop. De workshop wordt gegeven door Corina Elzenaar, uitgeefster van de Happy Kids Massage methodiek. Massage is niet alleen ontspannend, maar draagt ook bij aan meer verbondenheid, zelfvertrouwen en een goede nachtrust. Geschikt voor ouders en kinderen vanaf 4 jaar.

Verhaaltjes voor het slapengaan

Ga je mee samen met Fladder de vlinder op avontuur? Voorlezen en masseren is extra ontspannend voor het slapengaan. Het vergroot de woordenschat en draagt bij aan de onderlinge verbondenheid. Massageverhaaltjes kunnen over de kleding heen gegeven worden. Tijdens dit voorleesmomentje gaan jullie het zelf ervaren. De ouders masseren de kinderen.

Temple of Creation
Temple of Creation
Winkeltje met eigenwerk; tassen, keramiek en mooie lieve kadootjes.

Winkeltje met eigenwerk; tassen, keramiek en mooie lieve kadootjes.

Maak je eigen krachtobject
12:00 - 13:15
Els Dekker

Bij Els kan je een krachtvoorwerp maken met o.a een mooie stok, veren, schelpen, stenen, houtjes en kleurrijke of natuurlijke touwtjes. Els neemt allerlei materialen mee waar je datgene kunt vinden dat past bij de intentie van dit moment voor de komende cyclus. Je mag ook iets moois meenemen van thuis om in jouw krachtvoorwerp te verwerken. Voor deze workshop worden kosten berekend, minimaal 17,50 voor het basis materiaal, ter plekke te voldoen bij Els.

Maak jouw Droombord
15:00 - 16:15
Els Dekker

Maak een dromen paneeltje met o.a mooie plaatjes, papier, foto's, kleuren en teksten. Creëer jouw droom voor de toekomst. Hoe ziet jouw ideale wereld eruit? Doe je mee met deze doelen voel sessie? Knippen, scheuren, zoeken en vinden, nemen en geven, loslaten en houden wat nodig is. Wat voel jij? Wat borrelt en bruist en wil nu eindelijk naar buiten naar het licht? Wat mag gezien en gedaan worden? Een dromenpaneel maken helpt je om te herinneren welke droom nu uit wil komen. Leef de droom die in jou leeft! Voor deze workshop wordt €7,50 materiaalbijdrage gevraagd, ter plekke te voldoen bij Els.

Maak je eigen krachtobject
17:00 - 18:15
Els Dekker

Bij Els kan je een krachtvoorwerp maken met o.a een mooie stok, veren, schelpen, stenen, houtjes en kleurrijke of natuurlijke touwtjes. Els neemt allerlei materialen mee waar je datgene kunt vinden dat past bij de intentie van dit moment voor de komende cyclus. Je mag ook iets moois meenemen van thuis om in jouw krachtvoorwerp te verwerken. Voor deze workshop worden kosten berekend, minimaal 17,50 voor het basis materiaal, ter plekke te voldoen bij Els.

Fine Tune Room
Fine Tune Room
Vrij toegankelijk voor chillen & consulten (Weekenders only!)

Voor de 'Winter Dream' toveren wij, Jeroen en Vera, het strandhuis van de locatie om tot een heerlijke overdekte en verwarmde relaxplek met hangmatten, zitjes, kussens, schapenvachten, wollen dekens en andere prachtige sfeervolle attributen en natuurlijk onze instrumenten. Met regelmaat organiseren wij besloten sessies in deze ruimte. Tussendoor kun je hier vrij komen genieten: zittend; liggend en hangend. (Weekenders only!)

Fine Tune Yourself (Experience 1.0) (Weekenders only!)
09:00 - 10:00

Deze Experience beleef je individueel en grotendeels in een hangmat. We beginnen met intenties plaatsen; kaarten trekken; cacao-ritueel en een klanksessie. Vervolgens ga je in een hangmat liggen. Vera begeleidt je door een Yoga Nidra waarbij Jeroen de klanken en geuren verzorgt. We sluiten in stilte af, soms met een bodyscan en ook een rustgevend klankbad kan voorbij komen. Trek bij voorkeur makkelijk zittende kleding aan. Vergoeding voor de persoonlijke begeleiding (en eventuele nazorg): € 15,= per persoon. Maximaal 8 deelnemers. (Weekenders only!)

Vrij toegankelijk voor chillen & consulten (Weekenders only!)
10:00 - 11:30
Jeroen en Vera

Voor de 'Winter Dream' toveren wij, Jeroen en Vera, het strandhuis van de locatie om tot een heerlijke overdekte en verwarmde relaxplek met hangmatten, zitjes, kussens, schapenvachten, wollen dekens en andere prachtige sfeervolle attributen en natuurlijk onze instrumenten. Met regelmaat organiseren wij besloten sessies in deze ruimte. Tussendoor kun je hier vrij komen genieten: zittend; liggend en hangend. (Weekenders only!)

Fine Tune Together (Experience 2.0)
11:30 - 12:30

Je beleeft deze Experience met een partner of je komt alleen. Na een korte introductie beginnen we met het verbinden met je eigen hartfrequentie. Hierbij gebruiken we cacao en fijne klanken. Vervolgens gaan we de verbinding onderzoeken met andere deelnemers. Alle oefeningen zijn met respect voor jezelf en elkaar. Ja; ook jezelf, vooral je-zelf; jij bepaalt jouw grenzen en wij helpen jou daarmee om die te fine tunen (ont-dekken). Trek bij voorkeur makkelijk zittende kleding aan. Vergoeding voor de persoonlijke begeleiding (en eventuele nazorg): € 15,= per persoon of € 25,= voor een duo. Maximaal 16 deelnemers.

Vrij toegankelijk voor chillen & consulten
12:30 - 14:00
Jeroen en Vera

Voor de 'Winter Dream' toveren wij, Jeroen en Vera, het strandhuis van de locatie om tot een heerlijke overdekte en verwarmde relaxplek met hangmatten, zitjes, kussens, schapenvachten, wollen dekens en andere prachtige sfeervolle attributen en natuurlijk onze instrumenten. Met regelmaat organiseren wij besloten sessies in deze ruimte. Tussendoor kun je hier vrij komen genieten: zittend; liggend en hangend.

Fine Tune Yourself (Experience 1.0)
14:00 - 15:00

Deze Experience beleef je individueel en grotendeels in een hangmat. We beginnen met intenties plaatsen; kaarten trekken; cacao-ritueel en een klanksessie. Vervolgens ga je in een hangmat liggen. Vera begeleidt je door een Yoga Nidra waarbij Jeroen de klanken en geuren verzorgt. We sluiten in stilte af, soms met een bodyscan en ook een rustgevend klankbad kan voorbij komen. Trek bij voorkeur makkelijk zittende kleding aan. Vergoeding voor de persoonlijke begeleiding (en eventuele nazorg): € 15,= per persoon. Maximaal 8 deelnemers.

Vrij toegankelijk voor chillen & consulten
15:00 - 16:30
Jeroen en Vera

Voor de 'Winter Dream' toveren wij, Jeroen en Vera, het strandhuis van de locatie om tot een heerlijke overdekte en verwarmde relaxplek met hangmatten, zitjes, kussens, schapenvachten, wollen dekens en andere prachtige sfeervolle attributen en natuurlijk onze instrumenten. Met regelmaat organiseren wij besloten sessies in deze ruimte. Tussendoor kun je hier vrij komen genieten: zittend; liggend en hangend.

Fine Tune Yourself (Experience 1.0)
16:30 - 17:30

Deze Experience beleef je individueel en grotendeels in een hangmat. We beginnen met intenties plaatsen; kaarten trekken; cacao-ritueel en een klanksessie. Vervolgens ga je in een hangmat liggen. Vera begeleidt je door een Yoga Nidra waarbij Jeroen de klanken en geuren verzorgt. We sluiten in stilte af, soms met een bodyscan en ook een rustgevend klankbad kan voorbij komen. Trek bij voorkeur makkelijk zittende kleding aan. Vergoeding voor de persoonlijke begeleiding (en eventuele nazorg): € 15,= per persoon. Maximaal 8 deelnemers.

Vrij toegankelijk voor chillen & consulten
17:30 - 19:00
Jeroen en Vera

Voor de 'Winter Dream' toveren wij, Jeroen en Vera, het strandhuis van de locatie om tot een heerlijke overdekte en verwarmde relaxplek met hangmatten, zitjes, kussens, schapenvachten, wollen dekens en andere prachtige sfeervolle attributen en natuurlijk onze instrumenten. Met regelmaat organiseren wij besloten sessies in deze ruimte. Tussendoor kun je hier vrij komen genieten: zittend; liggend en hangend.

Fine Tune Yourself (Experience 1.0)
19:00 - 20:00

Deze Experience beleef je individueel en grotendeels in een hangmat. We beginnen met intenties plaatsen; kaarten trekken; cacao-ritueel en een klanksessie. Vervolgens ga je in een hangmat liggen. Vera begeleidt je door een Yoga Nidra waarbij Jeroen de klanken en geuren verzorgt. We sluiten in stilte af, soms met een bodyscan en ook een rustgevend klankbad kan voorbij komen. Trek bij voorkeur makkelijk zittende kleding aan. Vergoeding voor de persoonlijke begeleiding (en eventuele nazorg): € 15,= per persoon. Maximaal 8 deelnemers.

Vrij toegankelijk voor chillen & consulten
20:00 - 21:30
Jeroen en Vera

Voor de 'Winter Dream' toveren wij, Jeroen en Vera, het strandhuis van de locatie om tot een heerlijke overdekte en verwarmde relaxplek met hangmatten, zitjes, kussens, schapenvachten, wollen dekens en andere prachtige sfeervolle attributen en natuurlijk onze instrumenten. Met regelmaat organiseren wij besloten sessies in deze ruimte. Tussendoor kun je hier vrij komen genieten: zittend; liggend en hangend.

Fine Tune Merge Together (Experience 3.0)
21:30 - 22:30

Bij deze Experience gaan we er vanuit dat vooral koppels/duo’s zich aanmelden. Ook als individu kun je je aanmelden. We kijken dan of je gekoppeld kan worden aan een andere deelnemer, of dat één van ons inspringt. Na een korte introductie beginnen we met het verbinden met je eigen hartfrequentie. Hierbij gebruiken we cacao en fijne klanken. Daarna gaan we onder begeleiding van muziek verbinden met elkaar. Vervolgens ga je met je (oefen)partner verkennen hoe het is om samen in een hangmat te liggen. Ervaar het effect van de hangmat dat als een cocon werkt en jullie naar elkaar toe brengt. De kern van deze Fine Tune Experience is om samen te ontdekken wat er allemaal nog meer kan in de hangmat. Hiervoor gebruiken we inspiratie vanuit de ‘Hammock Sutra’. Ondanks dat dit om heel serieuze vaardigheden gaat, brengen we deze Experience in een ontspannen setting. Praten en lachen zijn zelfs gewenst. En natuurlijk blijven we gekleed. Jouw ervaringen vanuit deze kennismakingsworkshop mag je mee naar huis nemen! Mocht je daar geen hangmat hebben, dan kun je bij ons advies vragen over hangmatten, standaards, bevestigingsmogelijkheden en meer. Alle oefeningen zijn met respect voor jezelf en elkaar. Ja; ook jezelf, vooral je-zelf; jij bepaalt jouw grenzen en wij helpen jou daarmee om die te fine tunen (ont-dekken). Trek bij voorkeur makkelijk zittende kleding aan. Vergoeding voor de persoonlijke begeleiding (en eventuele nazorg): € 15,= per persoon of € 25,= voor een duo. Maximaal 16 deelnemers.

Vrij toegankelijk voor chillen & consulten
22:30 - 00:00
Jeroen en Vera

Voor de 'Winter Dream' toveren wij, Jeroen en Vera, het strandhuis van de locatie om tot een heerlijke overdekte en verwarmde relaxplek met hangmatten, zitjes, kussens, schapenvachten, wollen dekens en andere prachtige sfeervolle attributen en natuurlijk onze instrumenten. Met regelmaat organiseren wij besloten sessies in deze ruimte. Tussendoor kun je hier vrij komen genieten: zittend; liggend en hangend.

Vrijdag (Weekenders only)
Soon!

Individuele sessies

  De weekenders zijn inmiddels uitverkocht,
  kom gezellig een dagje op zaterdag en/of zondag! 

  Met een geldig entreebewijs voor Healing Garden Winter Dream kan je kosteloos deelnemen aan het uitgebreide en gevarieerde programma met inspirerende workshops, lezingen, yogasessies en ceremonies, tenzij expliciet anders vermeld op de website. 

  Massages, individuele behandelingen, drankjes, vegan lekkernijen en verantwoorde fastfood zitten niet bij je ticket inbegrepen. Weekend pakketten zijn inclusief maaltijden; bij dagkaarten zijn deze niet inbegrepen.  Overnachten tijdens
  Healing Garden Winter Dream - alleen nog in eigen camper

  Wilde je niets missen van ons fantastische weekend? Dan is de enige mogelijkheid op dit moment om te overnachten in je eigen camper. Je bent namelijk nét te laat om een huisje te boeken. Wel is het mogelijk om je gegevens achter te laten op onze wachtlijst. Mocht er onverhoopt een huisje vrijkomen, ben jij de eerste die het hoort!

  Inbegrepen bij een weekend pakket:

  • Gezamenlijk ontbijtbuffet
  • Lunch
  • Diner
  • Lakenpakket (Je hoeft dus geen beddengoed mee te nemen)
  • Schoonmaakkosten
  • Deelname aan alle workshops en activiteiten (tenzij expliciet anders vermeld op de website)
  • Toegang tot het exclusieve vrijdagavond programma.

   

  Basic pakket (Uitverkocht)

  Met dit pakket overnacht je in een gedeelde 2-persoonskamer in een gezellig vissershuisje. 

  Liever een kamer voor jezelf? Tegen een meerprijs is het mogelijk om een eigen kamer te boeken. 

  In deze woningen is het niet mogelijk gebruik te maken van de woonkamer en deel je de badkamer met andere Healing Gardeners.

  Comfort pakket (Uitverkocht)

  Met dit pakket overnacht je in een gedeelde 2-persoonskamer in een 4-persoons lodge aan het water, of in een 6-, of 8-persoons comfortabel huisje.

  In de comfortabele woningen is het mogelijk om tegen een meerprijs een kind tot 6 jaar bij twee betalende volwassenen op de kamer te laten slapen, of een kamer voor jezelf te boeken.

  In deze woningen deel je de woonkamer en badkamer met andere Healing Gardeners.

  Het is ook mogelijk deze woningen exclusief voor jouw gezelschap te boeken.

  Luxe pakket (Uitverkocht)

  Altijd al in een Tiny House willen overnachten? Kan gewoon tijdens onze Winter Dream!

  Met het luxe pakket verblijf je romantisch met zijn tweetjes in alle comfort van dit modern ingerichte paleisje.

  Dit pakket is alleen te boeken met een groep van twee personen.