Woensdag 18 augustus 2021: Water Dag

Woensdag 18 augustus 2021: Water Dag

Zet de datum van 18 augustus alvast maar vast in je agenda en controleer snel of er nog tickets beschikbaar zijn voor Healing Farden. Deze Water Dag wil je namelijk niet missen. Centraal staat de boodschap van het water. Het is er een die gedeeld moet worden. Vanwege het belang ondersteund Healing Garden het initiatief van Patricia Pattinama en Fee Flow. Ze bedachten een programma om het water te zegenen en de boodschap van het water te delen. 

Water is leven

Water is leven. Water vraagt om onze aandacht. Op vele niveaus. Denk aan de overstromingen in ons land, België en Duitsland. Maar ook op andere plaatsen in de wereld. Ook op andere momenten speelt water een belangrijke rol in ons leven. Misschien het verlangen ernaar of misschien de behoefte om meer te doen voor onze oceanen. Dit alles is niet zonder reden.

Het is een kritiek moment waarin we ons bevinden. Chaos en disharmonie zorgen ervoor dat de aarde en daarmee wijzelf het moeilijk hebben. Het water nodigt ons uit om actief deel te nemen aan het herstel van de eenheid.

Daarom is het tijd om ons opnieuw te verbinden met het water en Moeder Aarde. Zo kunnen we de natuur steunen in deze uitdagende tijden. Ook helpt het ons te herinneren wie we nu zijn en terug te stappen in onze aanvankelijke rol als verzorgers van de aarde.

“Dus laten we onze relatie met het water herstellen, ” aldus Patricia. Samen met de Colombiaanse Fee Flow stelde ze een programma samen voor de Water Dag. Dit programma wordt aangeboden naast de andere activiteiten tijdens Healing Garden op 18 augustus.

Programma

In vier workshops word je meegenomen in een veld van de helende kracht van water, die leidt tot een krachtige slotceremonie.

Gedurende de dag wordt je begeleid door elke keer begeleiders. Dat zijn Fee en Jeffry en Patricia en Franklin. 

Ze nodigen je uit voor ontmoetingen met het water op diepere niveaus en het ontmoeten van jezelf en anderen. Ook nodigen ze je uit voor het ontmoeten van het goddelijke.

Vier workshops nemen je mee in een veld van de helende kracht van water, die leidt tot een krachtige slotceremonie.

Goddelijke vrouwelijke energie

Water stroomt, ze danst, ze is flexibel, zacht en krachtig. Ze brengt heling en transformatie in je onderbewustzijn en je emoties. Traditioneel wordt water geassocieerd met de goddelijke vrouwelijke energie.

Er wordt gewerkt met sjamanistische rituelen, heilige relaties, gebed, kruiden, muziek, de stem en meer.

Balanceren tussen mannelijkheid en vrouwelijkheid in eenheid

Een heel belangrijk thema waar we momenteel allemaal mee te maken hebben, is de aanwezigheid van zeer sterke polariteiten, waardoor streven, vechten en disharmonie krachtiger worden. Het is belangrijk om te begrijpen dat we hier zelf iets aan kunnen doen, door de polariteit binnen in onszelf in evenwicht te brengen.

De echte verandering begint in onszelf. 

Spirit van het water

We vragen de Spirit van het water om ons tijdens de ceremonie en ver daarna te ondersteunen met haar helende eigenschappen. Een van de meest voor de hand liggende polariteiten is die tussen man en vrouw. De relatie met het andere geslacht is uitdagend en heeft een upgrade nodig.

Dit zorgt ervoor dat we de in balans komen met onze innerlijke goddelijke man en goddelijke vrouw, zodat we elkaar kunnen ontmoeten in een ruimte van liefde, vergeving en mededogen. Dan kan alles losgelaten worden wat ons ervan weerhoudt om gezonde relaties te hebben. Hiermee ondersteunen we niet alleen onszelf en onze relaties, maar ook de buitenwereld.

Wie?

Flee Flow en Jeffry

Beiden zijn woonachtig in Colombia. Daar studeren ze met de inheemse stammen uit de Sierra Nevada. Ze zijn hier om deze kennis te delen.

Fee werkt op het gebied van herbalancering van de goddelijke vrouwelijke energie. Ze werkt met de rituelen en kruidengeneesmiddelen uit de Amazone.

Jeffry is een krachtige verhalenverteller. Hij is toegewijd aan het heilige pad van leren, samen met inheemse stammen. Hij deelt deze wijsheid graag met anderen en laat zien hoe je in vrede met de natuur kunt leven.

Patricia Pattinama en Franklin Hummingbirdman

Ze bewandelen beide het pad van vrede, met een heilige missie om bij te dragen aan balans.

Patricia is beschermvrouwe van het water, ceremonieleidster en zangeres met een engelachtige stem. Haar missie is om de waterzusters van de wereld samen te brengen, om zo te zingen voor het water. De 11-day prayer voor Heilige Wateren organiseert ze samen met Spirious. Dit jaar in september zal dit voor de derde keer plaatsvinden.

Franklin is een Sundancer en heeft bij verschillende Indiaanse stammen gewoond. Hij is daarnaast natuurgeneeskundig therapeut, leraar en een verhalenverteller. Hij deelt zijn kennis over de Chanupa Vredespijp met anderen en is daarnaast verantwoordelijk voor een zweethut in de buurt van Purmerend.

Andere activiteiten

Mocht je afvragen of dit de enige activiteiten zijn die plaatsvinden op 18 augustus, dan kunnen we je geruststellen! Er is genoeg te doen op deze dag, net zoals op de andere dagen van Healing Garden Festival! Je bekijkt alles via onze web based app

Tickets

Nog geen tickets voor 18 augustus? Bestel ze dan snel via de onderstaande link. 

Meer informatie