Healing Garden
YogaFest
19 t/m 21 augustus


Healing Garden YogaFest is een kleinschalig, intiem festival en biedt drie dagen lang yoga, muziek, ceremonies en wellness aan het prachtige Erkemederstrand in Zeewolde.

Tijdens dit weekend kun je deelnemen aan verschillende stijlen yoga en kennis maken met verrassende nieuwe variaties


Stretch jezelf

Healing Garden YogaFest biedt je elke dag een uitgebreid programma met verschillende sessies door diverse yogateachers en professionals. Hier maak je kennis met verrassende nieuwe variaties. In je eentje of samen, in stilte, of juist op meditatieve live muziek.

Je hoeft geen doorgewinterde yogi te zijn om aan ons programma deel te kunnen nemen, Healing Garden YogaFest is voor jong en oud, voor beginners en gevorderen.

Yoga pro’s

Professionele yogadocenten uit binnen en buitenland zorgen voor uitdagende en inspirerende sessies tijdens Healing Garden YogaFest. Zo heb jij de keuze uit een breed scala aan lesmethodes, yogastijlen en technieken.

Diepere connectie

Yoga helpt je niet alleen om lekker in je lijf te komen en een gelukzalige flow te ervaren, het kan ook een mooie aanzet tot persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en diepgaande transformatie vormen. Healing Garden YogaFest laat je ervaren hoe je in je lijf kom en verbinding met jezelf aan kunt gaan om tot een diepere connectie met jezelf te komen.

Plezier in dansen!

In het universum is alles altijd in beweging – als in een voortdurende dans. Op Healing Garden ervaar je het plezier van je lichaam, bewegen via onder meer Ecstatic Dance en dansyoga. Of vind je eigen ritme op de cosmic beats van onze Healing Garden DJ’s.

Genieten van muziek & meer

Tijdens Healing Garden geniet je van verschillende live muziek optredens. Droom weg en ontspan op de hemelse klanken van helende soundhealings, geniet van de akoestische muziek van singer-songwriters en dans tot je niet meer kunt op de cosmic en ecstatic beats van onze Healing Garden DJ’s.

Momenten van bezinning

Tijdens ons festival kun je verschillende ceremonies bijwonen. Denk een cacaoceremonie, Blauwe Lotus ceremonie, mannen of vrouwen ceremonie. Soms is het fijn is om even bewust stil te staan en extra aandacht te besteden aan bepaalde momenten in het leven. Bij dingen waar je dankbaar voor bent of die je juist los wilt laten. Of gewoon om het leven te vieren.

Happy & healthy door mediteren

Wist je dat slechts een paar minuten mediteren per dag je gezondheid en geluksbeleving een flinke boost geven? Op Healing Garden zoek je via een rijk aanbod aan verschillende meditatietechnieken de stilte in je mind en inner peace op. Middenin de rust van de natuur.

Kom logeren!

Wie naar Healing Garden komt, hoeft nog lang niet naar huis: je kunt namelijk het hele weekend gezellig bij ons komen kamperen op onze natuurcamping! Zet je eigen tentje op op ons festivalterrein, of reserveer een festival tipi of familietent via onze partners van RentATent die bij aankomst voor je klaarstaat.

Voor campers hebben we dit jaar een aparte area op loopafstand van ons festival.
YogafestYogafest

Yoga is de reis
van je zelf,
door je zelf
naar je zelf


Healing Garden YogaFest
Yoga Healing Garden style!

We’re on! Het weekend van 19 ™ 21 augustus 2022 organiseren we - na 2 pogingen met restricties - ons eerste ECHTE Healing Garden YogaFest op het prachtige Erkemederstrand te Zeewolde.


Denk: een heel weekend lang lekker kamperen in de natuur, yoga met je blote voeten in het gras, fijne muziek, ceremonies, ecstatic dance, inspirerende workshops en lezingen, verantwoorde foodtrucks, kampvuur, sauna en hottub op het strand, nachtelijke zwempartijtjes en ‘s avonds los op de cosmic heats van onze Healing Garden dj’s.


Tijdens dit weekend kun je deelnemen aan verschillende stijlen yoga sessies en maak je kennis met verrassende nieuwe variaties. Of je nu beginner of gevorderd bent, ons Yogafest daagt je uit jezelf fysiek en mentaal te stetchen.


Met een uitgebreid programma vol workshops, lezingen, muziek en dans daagt het festival je uit om uit de eigen comfort zone te stappen. En om weg te dromen en om even helemaal weg te zijn uit de hectiek van alledag.


Zien we je daar?

Iedereen vermaakt zich
op Healing Garden YogaFest

 • Workshops

 • Meditaties

 • Mindfulness

 • Ecstatic Dance

 • Medicine music

 • Sjamanistische paarden

 • Massages

 • Mantra's

 • Sound healings

 • Sauna & Hottub

 • Kids playground

 • DJ's

 • Trance reizen

 • Familie opstellingen

 • Liefdevolle communicatie

 • Tantric dance

 • Stembevrijding

 • Sprekers

 • Verhalen vertellers

 • Stilte wandelingen

  Kom je een dagje
  of lekker het hele weekend?

  Niets missen van het festival?
  Blijf lekker bij ons slapen!

  Voor alle
  niet-zo-kampeerders


  Vergeet het gesjouw met kampeerspullen en laat het over aan het team van Rent and Camp.

  Regel je Tipi

  Voor alle
  die-hard kampeerders


  Neem zelf je spullen mee en kom lekker kamperen op onze natuurcamping.

  Kom kamperen


  Op YogaFest is er voor iedereen genoeg te doen.
  Laat je inspireren.

  Verspreid over het festivalterrein vind je verschillende area’s waarvan de naam al een idee geeft wat er te doen is.

  Place of Gathering

  Het kloppend hart van het festival. Overdag is het heerlijk toeven op de kussens voor het podium terwijl je wegdroomt op hemelse klanken en helende concerten, 's middags en 's avonds kun je deelnemen aan ecstatic dance of een cacaoceremonie.


  Place of Balance

  Where Sthira meets Sukha. Hier worden meer yang-georiënteerde practices aangeboden, zoal Vinyasa, Ashtanga en Flows


  Place of Stillness

  In the Place of Stillness staat het vinden van stilte in de mind en inner peace centraal tijdens onder andere yin yoga sessies, sound healings en meditaties.. Want meditatie is echt fantastisch voor je gezondheid en geluksbeleving.


  Place of Knowledge

  Hier is er ruimte kennis te verdiepen en je te laten inspireren door satsangs en talks, maar bijvoorbeeld ook workshops om je techniek te verbeteren.
  Place of Joy

  Ook voor kinderen is er op Healing Garden YogaFest genoeg te beleven. Uiteraard kinderyoga en meditaties, maar je kinderen kunnen ook knutselen met dingen uit de natuur, moddersoep maken en broodjes bakken boven een vuurtje.
  Place of Transformation

  Op the Place of Transformation worden magische momenten beleefd met… paarden! Hier lopen sjamanistisch getrainde paarden vrij rond en ondersteunen tijdens de workshops en yogasessies.


  Place of Connection

  Hier draait alles om verbinding met elkaar. Denk hierbij aan Acro-, en partneryoga, maar ook massage-, en tantra workshops.


  Place of Creation

  In the Place of Creation draait kan er met natuurlijke materialen producten zoals cosmetica, zeep, shampoo gemaakt worden

  Het programma van Healing Garden YogaFest

  Dit hebben wij voor je in petto maar weet dat het programma hier en daar nog kan veranderen! 

  Kom ook naar
  onze andere festivals!

  Doe je met
  ons mee?


  Healing Garden kan bestaan door de fantastische vrijwilligers & co-creators die zich ieder jaar inzetten om het festival tot een succes te maken!

  Heb jij een super-power of wil je iets bijdragen aan Healing Garden dit jaar?


  Meld je hier aan