Let’s talk taboo!
Door Madelief en Sabrina

Madelief en Sabrina leiden een aantal gesprekken over taboes in liefde, seks en ouderschap. Hoe denken jullie over deze onderwerpen en wat is hierin voor jullie belangrijk? Door hierover te praten en ervaringen uit te wisselen kunnen we van elkaar leren. En: laten we het ook eens hebben over de onderwerpen die we doorgaans liever vermijden. Hoe bevrijdend is dat?!

Let’s talk about seks
Praat jij vrij en open over seks of heb je daar wat meer moeite mee? En hoe gedetailleerd bespreek jij jouw seksleven met anderen, durf je bijvoorbeeld uit te spreken wat je lekker vindt, ben je open over je voorkeuren met betrekking tot mannen/vrouwen, experimenteren, of hou je die dingen liever voor je?

Zaterdag 27 juli 10:00-11:00 uur (alleen toegankelijk met overnachting)

Ouderschap: hoe doet iedereen dat?
Ouderschap… ach, die andere ouders doen toch ook maar wat?! Madelief en Sabrina zijn beide ervaringsdeskundigen (ieder één kind) en gaan deze sessie met de deelnemers in gesprek over onderwerpen als: is het ouderschap wat je ervan verwacht had? En voor zover je er iets van verwachtte: waar loop je tegenaan, welke dingen vind je lastig, hoe bewust denk je na over de toekomst met betrekking tot (je eigen) ouderschap en de huidige maatschappij, wat zijn de belangrijkste waarden die jij je kind(eren) wilt meegeven? En, de vraag die we vaak vermijden en waar we het eerlijke antwoord misschien liever niet op geven: heb je soms weleens gedacht ‘was ik er maar nooit aan begonnen’? En hoe erg is dat eigenlijk?

Zaterdag 27 juli 15:30-16:30 uur

Daten & polyamorie
Vragen die centraal staan tijdens deze sessie: moet alles gewoon kunnen anno 2019? Of zijn er grenzen? Ben je een serial dater of juist niet, en wat zijn je ervaringen? Helpt daten je ontdekken wat je zoekt in een partner? Wil je samenwonen of juist liever blijven latten? Of vind je het fijner om gelijktijdig met meerdere mannen en vrouwen relaties te hebben en wat zijn hiervan de voordelen? Wat als je echt verliefd bent en je partner geeft aan dat hij/zij polyamoreus is… zou dat problemen opleveren denk je?

Zondag 28 juli 15:00-16:30 uur

Madelief en Sabrina zijn open-minded en voor alles in en vinden het een uitdaging om  lastige onderwerpen die oppoppen op een liefdevolle en respectvolle manier te bespreken. Beiden hebben ze ervaring met spreken voor grote groepen en het leiden van workshops. Ze kijken er ontzettend naar uit om samen in een veilige setting het gesprek aan te gaan waarbij iedereen de ruimte krijgt om zijn of haar ervaringen te vrij te delen.